Sterk bortekamp av J14 ga uavgjort og ett poeng med heim

Sterk pningskamp i haust av J14

J14, 1. Div, Rogaland; Bremnes - Trio 1-1 (0-1).

14 jenter var gira p spela kamp igjen onsdag kveld. Bremnes var motstander og jentene hadde et 2-7 tap fr i vr som dei hadde lyst forbedra. Med ein litt meir kynisk tilnrming enn sist, gjennomfrte jentene meget bra og fekk betalt med eit fullt fortent poeng i frste forsk i den svrt s tffe 1. divisjonen i haust!

Storspel i buret av Malene!
I vrens kamp sto vi hgt heile kampen og fekk betala prisen siste 20 minutta etter at vi gjekk fullstendig tom for krefter i midtbaneleddet. I dag valgte vi lavare press og litt meir tlmodighet, kombinert med kontringsspel. Dette fungerte ypperlig p ein flott og nyklipt Bremnes bane, som var svrt vt av alt regnet og krevde sine krefter av jentene.

Kaptein Ingeborg rydda opp i stor stil
Vi har allerede hatt 3-4 brukbare muligheter nr den fortente scoringen kjem. Corner fr Cecilie endar ute hos Aurora i returrom. Fr ca 20m fr ho knalltreff og ballen fyk inn lavt i hjrnet til hgre for mlvakta. Kjekt nr god utvikling i skuddtrening betalar seg slik, flott Aurora:-). Vi ligg kompakt og fint bakover og slepp lite til i etablert spel. Mykje av ra skal Malene i mlet ha, ho spelte ein kjempekamp og med sitt vkne feltarbeid redda ho ein del situasjonar fr det blei sjanser imot. Det er p ddball Bremnes er farligast og dei er nre p utligning ved eit hve. Like fullt fortent 1-0 til Trio halvvegs.

Imponerande spel av ei smsjuk Linnea
Kampbildet er mykje det samme i andre omgang. Bremnes har gjerne overtak i spel (som er naturlig p heimebane og eit ml bak), men vi har vel s mange og store mlsjanser som dei gule og svarte. Det glipp til slutt for vrt svrt gode forsvar og Bremnes fr scoringa si. Julie er nrmast etter det, men det ebbar ut med poengdeling og det var greit nok.

Aurora er vr toppscorar i haust med knallskudd mot Bremnes!
Vi kunne fort vunne gjennom at vi hadde fleire store sjansar enn Bremnes, men det hadde og vore surt tapa 1-2 med ein s bra gjennomfrt match p alle mter. Og vi tapte tross alt 2-7 i samme kamp for 4 mnader sidan. Derfor glade og forngde jenter som sang 'seiersrop' i ring etter kamp og dansa p ferja heim:-).

Meget bra kamp av:
Malene, Aurora, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, Synna, June Marie, Emma, Ida Helen, Julie, Astrid, June, Leah.

Tusen takk til Roald Hammer for trygg og god kjring av Trio bussen.

Kommande onsdag er det tid for frste heimekamp i haust. D kjem sterke Haugar 1 p besk til Husnes. Det blir nok tft - og kjekt:-)

Kristine & Per Einar:-)

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]