G17 mot eksotisk motstand

Norway Cup, G17: Trio-Club Reforma 0-1. Det vart mexicansk motstand for Trio G17 i B-sluttspelet. Sg laget tape ein kamp i gr og det var lett sj at her kunne det bli temperatur. Og varmt var det i allefall. I steikande sol p Ekebergsletta vart det ein fartsfylt kamp med enorm intensitet. Sjlv om vi tok ut alt, s endte det med 0-1 og exit.

Vi nskte g aggresivt ut og ta styringa i kampen. St opp i midtbaneleddet og f kantane tidleg opp i bakrommet. La om litt i formasjonen p midten og spelte med to indrelparar i dag, Espen og Ole Martin. Lynraske Daniel vart flytta ut p kanten, og ikkje mindre raske Ruben p motsett. Vi gjekk ogs friskt ut og ballen var mest inne p mexicanarane sin halvdel i starten. Ruben hadde vr beste sjanse, d Simen spelte han fri p hgre, men skotet gjekk utanfor langhjrnet.

Sidan var kampen tett og sjansefattig, men med veldig trkk i duellane. Ei humpete matte innbytte ikkje til finspel, og vre tekniske spelarar som Daniel sleit med kome til sin rett offensivt. Fem minutt fr frste omgang var ute fekk Club Reforma ei scoring. Ein spelar fekk g litt for fritt etter kommunikasjonssvikt hj oss.

Dermed vart det ein ny kamp med jaging. Utover i andre omgang brukte mexicanarane dei fleste knepa i boka og ein stdig kvinneleg dommartrio lna dei med tre gule for ymse slike. Men dei lukkast ogs med hindre raske overgangar for oss. Og p dei faste situasjonane vart vi ikkje presise nok, s vi kom til f store sjansar. Defensivt hadde vi god kontroll inntil vi p tampen tok store sjansar for jage utlikning. Men det vart berre med nesten. 0-1, og rets Norway Cup-turnering er over for vr del.

Imponerande innsats i varmen av samtlige gutar. Vi skal vera ngde med ha levert gode kampar mot alle laga, utanom d vi vart spelt ut av formidabelt gode Djerv 1919. Det blir artig sj kor langt dei nr, underteikna reknar dei som favoritt til pokalen.

Kampfakta fr Ekeberg

G17: Trio-Club Reforma 0-1

0-1 (25 min)

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Simen Hellevik Lie, Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Mathias Gjelseng, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Ole Martin Byrknes, Daniel Srtveit, Sander Dolonen Brkken, Ruben Saug, Tormod Sund Vrdal, Jonas Teigen, Said Mohammadi.

- Trenar Are Ulseth

Solid siger i hengekamp