G17: Knapt tap i frste kamp

Norway Cup, G17: Trio-Jotun 1-3. Sm marginar og Jotun var litt kaldare i avgjerande situasjonar i frste kampen.

Opningskamp i Norway Cup og frste gong Trio stiller lag i G17-klassen. Motstandar var fr ei anna aluminiumsbygd, rdal. Dei har to lag i serien i G15-17, og stiller eitt lag i G15, medan vi mtte 16-17-ringane. Vi antok ein jamnbyrdig motstandar, men skulle g ut i hundre og vel s det.

Det klarte vi ikkje s mykje som vi hadde hpa p. Litt nlande og lpa starta oftast i det ballen vart sltt, ikkje fr. Men ok kontroll bak og ein sjansefattig omgang. Jotun hadde nokre daudballar, medan Sander missa p vr stste sjanse d Mathias slo eit nydeleg innlegg bak forsvaret. Men mllaust midtvegs.

Drleg start p andre, med ml i mot i frste minutt. Vi missar dekkinga p eit frispark. S d mtte vi jage.

Og det gjorde vi ganske bra. Fekk kantane litt tidlegare opp og betre trykk framover. Daniel var nr f straffe, men ballen gjekk vidare til Said, som fekk to sjansar men kun corner i premie. Stor sjanse ogs p corneren. S fekk Espen sin sjanse p frispark fr Jonas.

Nye store sjansar ved Ruben etter vegg med Daniel og ikkje minst ved Daniel som var leine gjennom etter stikkar fr Espen. Men nr vi ikkje har marginane med oss p slike sjansar, er det typisk at motstandaren kontrar. Dermed 0-2.

Vi heldt fram med skape sjansar. Bde Sander, Daniel og Tarmo kunne scora. Vi la om til 3 bak og endeleg lukkast vi tre minutt fr slutt. Eit flott angrep der fleire hadde sjansen, fr Samson banka inn reduseringa.

D var det berre kaste seg i angrep diste minutta, men i staden kontra Jotun inn 1-3. Skit au, halvbra kamp av oss, men ikkje riktig nok. I morgon mter vi det antatt sterkaste laget, Djerv 1919. P Abilds kl 18.

Kampfakta fr Ekeberg

G17: Trio-Jotun 1-3 (0-0)

0-1 (31 min)

0-2 (53 min)

1-2 (57 min) Samson Nyrud Uppheim

1-3 (59 min)

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Ole Martin Byrknes, Simen Hellevik Lie, Edvin Vgen Bjrgvik, Tormod Sund Vrdal, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng, Tarmo Tars, Sander Dolonen Brkken, Jonas Teigen, Ruben Saug, Said Mohammadi.

- Trenar Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1