Gjennomsnittskamp

G19: Bremnes2-Trio2 4-2. Gutane p 17-rslaget avslutta vrsesongen med gjennomsnittsresultatet for vrsesongen. Vi har hevda oss godt mot eldre motstand i vr. Spelt jamnt med alle, men som regel kome litt til kort i mlprotokollen. Scora i snitt 2, og sluppe inn i snitt 4. S ogs mot Bremnes.

P ein fin grasbane p sentralidrettsanlegget p Svortland gjekk vi friskt ut og hadde kommandoen i starten av kampen. Bde Ruben, Mathias og Daniel hadde gode sjansar utan lukkast, medan Aref rydda opp med ein flott parade den eine gongen Bremnes var gjennom. Og vel midt i omgangen gjekk vi i fring d Espen sendte i veg eit skot som keeper slo i tverrliggjar og ned p streken. Der var Sander p plass og kjempa ballen inn, men Espen har allereie kravd f Hawkeye i sving for avgjere om ballen allereie var inne. 0-1 til oss uansett.

Men det gjekk ikkje lenge fr Aref var for brutal mot spissen som var frst p ball. Straffe, 1-1 og like langt. Bremnes hadde nokre gode sjansar mot slutten av omgangen, blant anna ei heading i stolpen. Men uavgjort midtvegs.

Etter kvilen starta vi igjen best. Fine kombinasjonar mellom Samson og Sander fr Ruben avslutta rett p keeper, Mathias med eit flott innlegg der Daniel ikkje fekk dreis p headinga, og Ruben med eit langskot i stolpen, som Daniel dundra returen hgt over p. Men ml vart det ikkje. I staden var vi p ny for hardbare i eige felt. Edvin taklar knallhardt, frst p ball, men mannen blir i hgste grad med. Ergo ny straffe og 2-1 til heimelaget.

Med det gjekk lufta litt utav oss ein periode og Bremnes fr 3-1 p corner og 4-1 p litt for enkelt vis. Likevel hevar vi oss p slutten og fr ei redusering nr Ruben legg inn til Daniel, som er kontant framom ml. Dermed 4-2, og nesten skyt ikkje presten i vesten, som det heiter(?) Tarmo og Edvin er solide for oss i midtforsvaret, medan Espen kanskje er vr bestemann, denne gongen som indrelpar. Totalt sett ein kamp p det jamne. God innsats, men litt g p i presisjonen.

Det vart ogs siste kamp for vrsesongen, d morgondagens hengekamp mot Stegaberg p ny er utsett, d bortelaget ikkje kan stille. Vi gjev dei ein sjanse til i august.

Kampfakta fr Sentralidrettsanlegget gras

Bremnes2-Trio2 4-2 (1-1)

0-1 (25 minutt) Sander Dolonen Brkken

1-1 (28 minutt) straffe

2-1 (62 minutt) straffe

3-1 (70 minutt)

4-1 (73 minutt)

4-2 (77 minutt) Daniel Srtveit

Gult kort: Mathias Gjelseng og Espen Aakre Sjo, 2 til Bremnes.

Trio sitt lag:

Aref Hosseinizada (Tormod Sund Vrdal fr 45 min), Simen Hellevik Lie (Jonas Teigen fr 32 min), Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Ruben Saug, Daniel Srtveit, Sander Dolonen Brkken, Mathias Gjelseng (Simen fr 70 min).

- Trenar Are Ulseth

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2