Ikkje akkurat Jondal...

Trio G12 Husnes mtte eit stjernespekka lag p Kvednabekkjen i dag. Alle foto: Lindy Hjelmeland Naterstad.

G12: Gutane hadde ftt lovnad om treningskamp mot Jondal, sidan seriekampane var tidleg ferdige. Men det var ikkje akkurat jondlar som sto p motsett halvdel, men vel oppdressa mdre og fedre. Alt lg til rette for ein forrykande batalje. Og det vart det. For stemninga sin del var det sikkert greitt at gutane vann til slutt.

Christian var frodig.
Men i starten var dei vaksne mest p hugget. Christian var blendande med sine formidable daier, og scora vel dei tre frste, slik at foreldra leia tre gonger i frste omgang. Men gutane hadde ein lei tendens til utlikne. Utover i andre omgang tok Geir ystein, dog langt mindre velutstyrt oventil, over mlscorarjobben og srga for at foreldra leia lenge.

Kokosmacronane sg meir normale ut.
Men etter kvart kom det til syne at gutane hadde rlite meir kondis enn dei gamle. Apekatten vaste rundt i rska og Egil gispa faretrugande etter pusten d gutane, anfrt av ein mlglad Noah, snudde kampen. Det m leggast til at gutane i store delar av kampen lurte foreldra ved snike innp bde ein og to ekstra spelarar (p oppmoding fr assistenttrenaren).

-Kva i alle dagar er detta, kunne Martin lure.
I sluttminutta var det vel oppimot 15 spelarar fr begge lag p banen og det totale kaos braut laus. Gutane fekk likevel siste mlet og vann til slutt 7-5. Ein stor takk til dommar Omid, som etter beste evne prvde halde galskapen i tmmene.
Kjekt var det i allefall :)

Vi kyrer p med treningar utover sommaren, og dei fleste gutane skal ogs vera med p fotballskulen i neste veke.

- Assistenttrenar og apekatt Are

Alle skal med!