Labert

G19: Trio2-Nord 1-3. 17-rslaget vrt gjorde ein heller laber kamp mot Nord sndag ettermiddag. Samstundes med at dei eldre juniorane spelte p graset, tok vi i mot Nord til ein hengekamp - eit lag vi synest vi burde vore p hgde med. Men som underteikna tok opp fr kamp; det har vore labert frammte p trening siste vekene, s d fr vi kanskje litt som fortent.

Ole Martin var vr bestemann i dag.
Vi har klart oss greitt som frsters juniorar mot eldre motstand i r, men som regel vorte eit lite hakk for sm i mlprotokollen. Men no p tampen av vrsesongen mter vi dei laga som vi br kunne sl, og d er det dumt at vi har senka oss sjlve eit hakk ned. Vi har heva oss nokon hakk i angrepsspelet og bydd p ein god del godt angrepsspel i r, men i dag vart det for lite av det. Srleg vart andreomgangen svak, der det vart altfor mykje drlege valg og forsk p enkeltprestasjonar.

Flott ml av Daniel.
Frsteomgangen var grei, men ikkje meir. Espen kom til nokre gode sjansar og fekk fyrt av bde etter forarbeid fr Benjamin og Sander. Men begge gongane vart det berre nesten. Nord hadde ogs eit par sjansar, ein i tverrliggar via forsvarar og ein som Tarmo redda p strek. Men vel kvarteret ut i omgangen gjekk vi i fring, d Daniel vann att ballen hgt i banen. Siste forsvarar prvde lede Daniel s han ikkje fekk fyre av med hgreslegga, men unge Srtveit har ogs ei venstreslegge av rang. Pang i nota fr 18 meter.

Mot slutten av omgangen gav vi fr oss initiativet. Nord fekk vinne stadig meir duellar, og det var fortent nok at dei reduserte ti minutt fr kvilen. Men dette kunne vi avgjere med noko meir trkk i duellane, var tema i pausepraten.

Men andreomgangen vart heller drleg. Tidleg i omgangen kom 1-2 etter ein retur. Og elles tapte vi for mykje duellar og nytta sjeldan moglegheita til f fart p ballen. Det vart for mykje p eiga hand og lite lagspel. Vi hadde vel berre ein stor sjanse i omgangen. Edvin sendte avgarde ein susar fr 25 meter, og Said var framme og scora p returen. Diverre blas dommaren for offside. I staden la Nord p til 1-3 d vi ikkje dekka skikkeleg p corner ti minutt fr slutt.

Solid debut av Steffen fr G16.
Fortent Nord-siger til slutt, men vi kan betre. Kjekt at Mohammad og Steffen fr G16 stilte opp for oss i dag. Litt ekstra skryt av juniordebutant Steffen, som gjorde ein solid innsats p backen. Elles var Ole Martin vr bestemann i dag. Han la for dagen ein arbeidsinnsats som var litt mangelvare hj mange av oss andre i dag.

Tett program p tampen, vi skal til Bremnes p onsdag og fr besk av Stegaberg p fredag.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-Nord 1-3 (1-1)
1-0 (17 minutt) Daniel Srtveit
1-1 (35 minutt)
1-2 (51 minutt)
1-3 (81 minutt)

Dommar: Steinar Sther, Odda

Trio sitt lag:
Tormod Sund Vrdal (Aref Hosseinizada fr 45 min), Jonas Teigen (Steffen Srtveit fr 20 min), Edvin Vgen Bjrgvik (Tormod fr 75 min), Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes (Jonas fr 35 min), Espen Aakre Sjo, Daniel Srtveit, Samson Nyrud Uppheim (Ole fr 65 min), Mohammad Barakzai (Benjamin fr 55 min), Sander Dolonen Brkken, Benjamin Skarveland (Said Mohammadi fr 35 min).

- Trenar Are Ulseth

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre