Sterke Haugar 1 blei for gode for Trio J14

Haugar 1 og Trio J14 forngde etter 2 flotte timar p Sakkestad kunstgras. Haugar jentene var sterkast og vant kampen 3-0.

J14, juni 2018: 1. div Rogaland (Nord), Haugar 1 - Trio 3-0 (1-0).
J13, april 2017: Haugar 1 - Trio 15-0 (Zinken Cup).

For 14 mnader sidan i Odda mtte ei ny spelargruppe i Trio Haugar 1 i J13-klassen i Zinken Cup. P 40 minuttar fekk vi 15 baklengs og kom knapt ut av eget forsvar. Vi tapte den gong 15-0. I dag var det KAMP i 70 minutt. Haugar var fortsatt best og vant fortent 3-0, men du verden for ein framgang Trio laget har hatt p desse 14 mnadane. Og Haugar trenarane nekta tru at det var samme laget som dei hadde mtt i Odda:-)

Glimrande kamp av 12-ringen Angelica mot svrt gode 14-ringar fr Haugar
Flott ramme og atmosfre p kampen. Innmarsj til hymne over anlegget og opprop av alle spelarar. Nett s i Tippeligaen! Kampen blei og filma og vi fr kopi av den:-).

Flott jobb p venstrekanten av Ida
Vi visste vi skulle opp mot eit spelande og godt teknisk lag. Likevel nska vi prva st hgt i medvinden i frste omgang. Vi er nr ved lykkes fleire gonger i starten med dette. Vi skaper den frste sjansen gjennom et oppspel p Julie p venstre sida. Julie rekk ballen nr ddlinja, drar seg utover og fr skutt, corner til Trio. Gradvis utover i omgangen lyser Haugar det hge presset bedre og bedre og vi etterlater dermed store rom bak pressleddet. Imponerande ballkontroll og teknikk p Haugar jentene d dei med flott pasningsspel broderte seg ut av jerngrepet vi prvte ta p dei.

God 2. omgang som indrelpar av Ellinor
Forsvaret og ei god Malene ryddar imidlertid opp i fleire overtall situasjonar for Haugar. Frste halvtimen teller vi 2-2 i mlsjanser med Cecilie sitt skudd p utsida av krysset fr skrtt hald. S skal ei skolisse f innvirkning p kamputfallet. 2-3 minutt fr pause fr Haugar corner. Malene ser ei pen lisse og knyt den. Lagvenninnene er meir opptatt av dette enn markere og nr corneren gr er Malene knapt p plass i ml og markeringa svrt mangelfull. D smell det fort p dette nivet og dermed 1-0 til pause til Haugar. Ein bra gjennomfrt omgang med eit noke undig baklengsml rett fr pause.

Synna kjempa med stort hjerte mot ein svrt god sentral midtbane hos heimelaget
Skryt til jentene i pausen. Vi er enig om legga oss lavare i andre omgang for gje det fintspelande Haugar laget mindre rom.

Det meir kompakte laget fungerer svrt bra og Haugar produserer lite mot eit godt organisert Trio lag. Det glipp ein gong d ein Haugar spelar er litt heldig og fr ballen mellom beina p kaptein Ingeborg som er p rett plass i duellen. Ho kjem dermed leine med Malene og scorar sikkert. Vi produserer mindre sjlv i andre omgang, men blei muligens snytt for ein straffe d Cecilie bryt gjennom p hgre kant. Kjem seg foran siste forsvarar og skal avslutte. Plutselig ligg ho flatt etter noko som for oss (med raude og bl Trio-auge fr langt hold) ser ut som ei felling. Det str og vippar og er KAMP heilt inn, men ndesttet kjem d eit innlegg fr venstre ender opp i lengste hjrnet utagbart for Cecilie som sto i ml siste 15. Det endar d med fortent 3-0 seier til eit Haugar 1, som etter vr vurdering er det beste laget vi har mtt i r.

Kjekt sj 12-ringen Angelica og 13-ringen Ellinor i dag. Angelica spelte kjempebra p hgrebacken og Ellinor viste meir og meir igjen p midtbanen. Veldig bra jenter!

Dermed er vrsesongen over. Vi var spente p om vi hadde kasta jentene til ulvane med melda dei p i 1. divisjon. Nr det s ikkje var elitedivisjon over, blei vi enda meir usikker. Vi skulle d opp mot alle dei beste laga fr denne sida av Boknafjorden. Men jentene har gjennom 8 kampar vunne 3, spelt ein uavgjort og tapt 4. 10 poeng gir 6. plass av 9 lag. Vi har ikkje blitt utspelt av noke lag og tapte kun 0-1 mot puljevinnar Kopervik. Dette kan jentene med all grunn vera stolte over og kjempeforngde med:-)

No tar vi ei FRIVEKE fr fotball og fr unna noken skuleavslutningar og slikt. Deretter kjrer vi p med ei trening i veka ut sommaren der dei som er heime og har anledning mtes og spelar fotball med 2 lag og kosar oss. Vi har tross alt 3 ml til ta igjen av dei 15 Haugar var bedre enn oss for litt over ett r sidan:-)

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Astrid, Ida, June Marie, Linnea, Synna, Cecilie, Julie, Angelica og Ellinor.

Kristine & Per Einar:-)

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre