Trio J14 til topps i B Sommarland Cup!

Jublande J14 lag i gull t-skjorter etter seier i B Sommarland Cup

B Sommarland Cup sin J14 klasse inneheld normalt 8 lag fordelt p 2 puljer, der vinnarane mtes i finale sndag. I r var det dessverre berre 4 lag. Speleprogrammet blei likevel nesten identisk, forskjellen var at vi som puljevinnar mtte nr. 2 i pulja til ny dyst i finalen sndag. Det vart mot eit bra heimelag, Skarphedin, som ligg topp-3 i 1. divisjon Telemark. Den VILLE Trio jentene vinna - og gjorde det etter 2 typiske 'spiss-ml' av vr storscorar Julie Soma Ersland og bnnsolid forsvarsspel av heile laget.

4 ml p 7 minutt av Malene d ho spelte spiss mot Jutul! I tillegg holdt ho nullen i mlet heile helga.
Fr finalen p ettermiddagen, skulle vi spela siste puljekamp mot Jutul fr Oslo kl 08.00 p morgon. Med vr spiss Julie som keeper fra start og Malene som spiss, skulle vi prve komme oss gjennom denne uten skader og bruke mist mulig krefter. Jentene, og malene i srdeleshet, klarte ikkje holde heilt igjen. Utker jenta Malene knalla like godt inn 4 ml p kampens frste 7 minuttar! Med sin store hurtighet parkerte ho Jutul forsvaret gong etter gong. June Marie mtte ogs sparast litt til finalen og stod i ml i andre omgang. P sparebluss ordna jentene 2 ml til ved Cecilie og Julie og sluttresultatet vart dermed 6-0.

Astrid leverte ei flott turnering, men mtte st over finalen med vondt kne
S var det tid for finale! Vi hadde unngtt alvorlige skader gjennom heile puljespelet og hadde lagt ein slagplan for finalen. Men p oppvarminga like fr kamp blir det kaotisk d Astrid fr ein liten vridning i eit kne og fr ein ispose. Ida og Cecilie slit og litt, men vi klarar akkurat mnstra 11 jenter til start.

June spelte sitt livs kamp i finalen mot Skarphedin
Relativt kraftig motvind i frste omgang hindrar ikkje vre jenter ta initiativet i kampen. Eit relativt jevnt trykk omgangen gjennom betalar seg d Julie fr ei lang t p ballen til 1-0 ledelse. Herlig start! Vi kjrer p videre og June Marie lader kanona fr ca 18 meter. Eit bra skudd som keeper m gje retur p. Der er bde Synna og Julie fr noken fr andre laget og Julie sett ballen kontant i ml med venstre foten, til 2-0 like fr pause.

Aurora med sin beste kamp til dato, flott timing gjere det i ein finale!
Uten innbyttarar, med 2-0 ledelse og medvind i andre omgang, er det snakk om unng 'lage' mlsjanser imot i 15 minuttar. Vi velger ligga noko lavt, stenga rom og redusera behov for mykje springing. Det ender med masse ddballer og innkast, men Skarphedin skaper ingenting mot eit aggresivt og kompakt Trio lag. Vi kontrollerer enkelt inn og dermed turneringsseier for glade jenter!

Julie putta 2 og fekk bestemannspremien av egen jury i finalen

Ein egen jury kra forvrig Julie til finalens beste spelar og ho fekk ei fortent utmerking for det. Fr kamp hadde vi snakka om stoppa kantane til Skarphedin, som var gode. Her gjorde June (Hammer), Aurora, Ida og Cecilie ein kjempejobb p back og kant og nytraliserte kantspelet. Dette var avgjerande for utfallet slik vi vurderer det. Spesielt imponerte June som vart kasta inn rett fr start for ei skadd Astrid og leverte sin beste fotballkamp til dags dato. Herlig June!

Bjrn mtte dessverre reise fr finalen pga jobb. Takk til Kristine som steppa inn og bidrog med sin kunnskap og sitt engasjement p linja!

Ei fantastisk helg i B i strlande vr for ein stor Trio J14 delegasjon. Sosialt, mykje moro i Sommarland og gode prestasjonar og glede p fotballbanen!

Bjrn & Per Einar:-)

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1