J14 deltar i B Sommarland Cup i helga

J14 deltar i B Sommarland Cup i helga

J14 tar i helga turen over Haukelifjell for deltagelse i Sommarland Cup i B. Med mange fresette og ssken blir det ein heila delegasjon som skal kosa seg i syden temperatur med fotball og moro i B Sommarland:-)

Astrid har vist bra form i det siste og gler seg til cup i B!
Slik vi oppfattar oppsettet i Profixio er det berre 4 lag og ei pulje i 11ar-klassen i J14. Vi hadde forventa 8 lag fordelt p 2 puljer, men fr like mykje spel for det og alt mot nye lag, noko som alltid er kjekt:-)

Aurora har ftt meir og meir tak p spelet utover vren og skal i helga stoppa nye bekjentskap fr bryta gjennom vrt forsvar
Vi skal frst mta SANDAR fr Vestfold p naturgras kl 08.40 lrdag morgon. Vanskelig tolka divisjonsspelet i Vestfold d det er avd A, B, etc, og ikkje 1.div, 2.div, men Sandar ligg p nedre halvdel i avd B. Her br det vera muligheter for ein god start om vi er vkne og mestrar naturgraset:-)

Tffaste motstandar verkar p papiret bli arrangrklubben SKARPHEDIN. Dei ligg p 3. plass p tabellen i 1. divisjon Telemark. Det kan bli ei tff ntt knekka, men ikkje umulig. Denne gr kl 11.20, ogs p naturgras.

Etter denne kampen gr nok turen til bading og vannsklier i B Sommarland:-)

Siste lag vi skal mta er JUTUL fr Oslo. Dei spelar 3. divisjon, men ein skal ikkje la seg lura av det med et betydelig strre antal lag i seriespelet enn det vi har her heime. Denne gr ikkje seinare enn kl. 08.00 sndag morgon, p kunstgras.

Dei 2 beste laga etter puljespel gr til finale kl. 16.00 p kunstgras.

Med kne-skader p Emma og Leah er vi berre 12 jenter og kan bare hpa p at det gr bra. Det er korte kampar, 2 x 15min, s vi fr tru det ordnar seg. Bra med speletid p alle br det i alle fall ligga til rette for!

Det blir uansett kjempespennande mta nye lag og vi gler oss storleg til intense og spennande kampar p banen og kjekke timar i B Sommarland!

For dei som vil flga jentene sine kampar under cupen, er det bare flga med p IL Trio Liveoppdatering p Facebook. Er du ikkje med p gruppa, sk ho opp og be om bli medlem!

Bjrn & Per Einar:-)

Vel mtt til TINE Fotballskule 2018