Tre gull til Trio i Brynetri

Klare til start i nye drakter. Fr venstre Ronny Nordal, Magne Klementsen, Kenneth Blom, Trude Sundsteigen, Terje Rssland Nes.

Laurdag 2. juni deltok seks triatleter fr Trio i Brynetri. Trio markerte seg i Bryne med imponerande tre gull og eitt slv. I tillegg til gode resultat, s vakte den nye og flotte klubbdrakta til Triomerksemd i triatlonmiljet. Arrangementssjef i triatlonforbundet, Frank Pedersen, intervjua Kenneth Blom rett fr start og skraut over den nye tri-drakta.

Trude Sundsteigen til hgre, i lag med kongepokalvinnar Lotte Miller.

Brynetri arrangerte seks ulike velsar: NM Elite, NM age-group, supersprint, miksstafett, sprint mosjon og standard mosjon. For Trio deltok fire utvarar i NM age group og to i sprint mosjon:

• Ronny Nordal: gull i klassen M40 og nummer 2 av samtlige klasser i NM sprint age-group.
  • Kenneth Blom: gull i klassen M55 og nummer 13 av samtlige klasser i NM sprint age-group.
  • Magne Klementsen: slv i klassen M55 og nummer 22 av samtlige klasser i NM sprint age-group.
  • Trude Sundsteigen: gull i klassen K40 og nummer 11 av samtlige kvinner i NM sprint age-group.
  • Bente Hellevik: nummer 4 av 18 kvinner i sprint mosjon.
  • Terje Rssland Nes: nummer 9 av 24 menn i sprint mosjon.

Brynetri er sesongopning for triatleter i Norge. Trio-gjengen hadde lagt opp bde trening og formtopp til dette arrangementet (bortsett fr Bente, som vart sjuk rett fr helga). Av dei seks som deltok fr Trio, er det stor forskjell i treningsmengder og erfaring. Ronny, Kenneth og Trude deler med stor inspirasjon fr tidligare konkuransar og treningsopplegg, til glede for dei som deltok for fyrste gong, Terje og Bente.

Sprint mosjon er ein ypperlig konkuranseklasse debutere i. I denne klassen er det lave skuldrar og alt fr lite til mykje treningsfrebuing. Her handler det mest om debutere, gjennomfre eller n eigne ml. Terje og Bente er topp motivert for fleire konkurransar og hpar at fleire Trio-lparar/ -symjarar/-syklistar tar steget og prver seg.

I klassen NM age-group er det svrt mange topptrente utvarar, og 3 gull og 1 slv til Trio er imponerande resultat. Av dei seks som deltok fr Trio s er det enkelte som ligg opp mot to treningar daglig for prestere p dette nivet.

Fleire av Noregs beste triatleter deltok i NM elite. Casper Stornes, som tok gull p Bermuda i verdenscupen i triatlonserien, vann kongepokalen for menn. Lotte Miller vann kongepokalen for kvinner. Lotte har vore Noregs desidert beste kvinnelige triatlet dei siste ra. Trio-utvarane helste p begge vinnarane og dei framstr som inkluderande og svrt hyggelige idrettsutvar, ikkje ulikt tri-miljet i Trio.

Det er plass til fleire triatleter i Trio og de vil garantert bli tatt godt i mot.

- Terje Rssland Nes

Fr venstre Kenneth, Bente, Trude, Terje og Ronny.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]