Kun trenarane var utsletne

G12: Trio Husnes-Rldal 7ar 11-2. Med 16 hyperaktive smtassar klare som egg for kamp, er det ikkje lett for nokre stakkars trenarar disponere kreftene i ein 7arkamp. Det er eit luksusproblem vera s mange, vi blir stadig fleire. Ved kampslutt var dei frraste slitne og ingen ngde med speletida. Medan trenarane var letta over at maset var over :)

Frste ti minutta gjekk vi ut i hundre. Allereie i frste minutt scora Mohammed Z, etter fint veggspel med Elias. Ikkje lenge etter serverte Elias eit herleg innlegg til Mikal, som srs kontrollert styrte inn 2-0. S var det Andr sin tur, d han dempa ein retur og sikkert sette 3-0 i nota. Og Mikal var framp p ein retur og det sto 4-0 fr ti minutt var spelt.

D fekk Rldal sette innp ein ekstra spelar og det var med jamne ut kampen. Men mest var det vi sjlv som gjorde det, d vi slutta la ballen g like bra som i starten, samtidig som vi klumpa oss inn i midten. Bruk kantane, gutar! Velvel, Mikal la p til 5-0 rett fr pause, men siste halvparten var veldig rotete av oss og Rldal fekk mange sjansar. Men Martin i ml er berre umogleg, han skulle halde nullen!

I pausen gjorde vi eit stunt med plassere Mohammed A p ein hgst uvant midtstopparplass, til store protestar fr han sjlv. Men det gjekk over nr han fann ut at han kunne f ta sine raid framover, medan Abdi p midten skulle vera flink rope at han dekka bak dei gongene Mohammed stakk fram. Dette funka som ei kula og det tok berre tre minutt fr det vart ml av det. Mohammed p raid, rundt p sida og innlegg til Michael, som scora sikkert. Michael var heilt mnebedotten over bli tildelt spissplassen, men fann fort ut at her var det berre nytte sjansen.

Fr dette hadde Abdi scora p eit herleg innlegg fr Brage, slik at det sto 7-0. D fekk Rldal mykje rom framover d vi vart vel offensive ein periode, og dei nytta hvet til score to fine ml, fr vi tok oss i nakken igjen. Fine scoringar ved Michael, som slo eit herleg innlegg bak forsvaret. Ein forsvarar var uheldig og styrte den i eige ml, hardt pressa av Brage. Og s klaska Abdi ballen i krysset etter corner.

Mot slutten auka Brage etter ha dratt same skotfinta tre gonger, fr Mohammed A fekk fastsette sluttresultatet p eit fint angrep servert av Mohammed Z. Totalt sett ein ok kamp. Vi viser betring i pasningsspelet og jobbar betre i lag. Dog var ikkje dette i nrleiken av fantomkampen vi leverte i Rosendal sist veke. S bra har gutane aldri spelt. I dag var mlvaktene vre best. Martin er allereie nemnt, og i andre omgang leverte Gunnar like bra. Vi er godt rusta p keeperplass.

Dette var siste vrkampen i serien, men vi vonar f til ein treningskamp ein gong i neste veke.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G12: Trio Husnes-Rldal 7ar 11-2 (5-0)
1-0 (2 minutt) Mohammed Z. (assist: Elias)
2-0 (5 minutt) Mikal (Elias)