Stor fare for grasbrann!

G12: Rosendal-Trio Husnes 3-11. Triogutane var rett og slett i fyr og flamme i varmen p ein flott grasbane i Rosendal. Mot eit lag som normalt er rett s jamnbyrdig, tok vi fram godspelet som vi aldri har sett det fr. Mykje flotte kombinasjonar og veggspel, vilje i duellane og ml i btter og spann! Herleg!

I ein slik varme som vi har om dagane, er det hardbart spele fotball. Det vart lagt inn ein drikkepause midt i kvar omgang, men vi naut godt av vera heile 5 innbyttarar, s alle fekk seg rundar ut for drikke og kjle seg ned. I slikt ver er det lett for at det gr skikkeleg vegen for dei som har medgang, og tilsvarande tyngre for dei som hamnar bakp. Det medvirka nok til at det vart storsiger i dag.

For det var relativt jamnt frste 20 minutta, sjlv om vi hadde eit lite spelemessig overtak. Mohammed sendte oss i leiing p ein retur etter corner. Og siste ti minutta viste det seg at det var innbyttarspiss Elias sin store dag. Han scora frst p straffe, og s putta han tre til, og hadde ein mlgjevande til Noah innimellom. Og Noah var banens gigant i dag, der han strdde rundt seg med klassepasningar i alle retningar fr sentral midtbane. Dei to minste p banen tok seg verkeleg ut i dette timinuttet, og vi kunne g til pause med heile 6-0! Vi m ogs ta med at dei vart godt hjulpne av lynvingen Brage, som serverte mange gode assist med sine flotte innlegg fr venstrekanten.

D var stemninga stor i pausen. Og fokusen kanskje litt mindre. S det var ikkje heilt overraskande at Rosendal var meir p hugget enn oss frste ti minutta. Ei scoring fekk dei ogs, men s kom vi i gjenge igjen d Mohammed sette 1-7 inn hardt langs bakken. D lysna det igjen og Noah la p med sitt andre for dagen, fr Rosendal reduserte p nytt.

S varta vi opp med nokre perlescoringar mot slutten av kampen. Hkon Georg er ikkje den som noterer seg oftast i scoringsprotokollen, men 2-9 var ein storscorar verdig. Fr skrtt venstre vrengte han den nydeleg i langhjrnet. Elias brukte ikkje lang tid p ein god kopi, den gjekk sgar stang inn. Og Vegar avslutta mlorgien vr med ei kontant scoring. Til slutt fekk Rosendal redusering nummer 3, s det var godt det ikkje var siste mlet vinn :)

Uansett, mla er ein ting, men spelet vi vartar opp med i dag var s bra at det var rett fr trene trilla i trenarstaben. Knallhardt jobbing og kontant spel bak, samstundes som vi blir stadig flinkare til levere ballen med meining bak ogs, ikkje berre klarere. Abdisalan m nemnast, han var formidabelt god i dag. Og offensivt vartar vi som nemnt opp med mykje bra kombinasjonar og pasningsspel. Vi blir stadig flinkare til bruke breidde ogs, og d blir alt s mykje lettare og vi fr betre plass. Jau, dette var verkeleg ein kamp bygge vidare p!

Desse var med i dag:
Martin (keeper i frste), Gunnar (keeper i andre), Michael, Andr, William, Noah, Brage, Vegar, Mohammed A, Abdisalan, Hkon Georg, Mohammed Z, Edvard, Elias.
Og enda har vi 4 til heime, som ikkje var med i dag!

- Assistenttrenar Are Ulseth

Vel mtt til TINE Fotballskule 2018