Trio -Fana 2 = 3-1

Les korleis Trio greidde og vinna mot Fana 2 i den ekstreme sumarvarmen.

Trio Fana 2 = 3-1

Lagoppstilling:

Mats Martin L smund Lars Bernhard Erik
Eivind - Kjetil Torki
Charter Nikolai Martin V

Kampen starta tregt med to passive lag som var redd for bruka kreftene i den kraftige varmen. Det frte til at i 1.omgong hadde begge laga ein halvsjanse kvar og det var det. Det var allikevel tendensar til at Trio kom til heva spelet sitt. Det kom etter ein etterlengta drikkepause midt i omgongen, der trenar Aleksander fekk Trio spelarane til vakna opp med einl iten tordentale.

I 2.omgong gjekk Trio ut av startblokkene med strre kraft,fart og tempo i spelet. Og dei sg seg ikkje tilbake, fr heilt i slutten av omgongen.

Etter om lag 55 minutt slr Kjetil ein lang ball opp i 16meteren. Nikolai stussar ballen over ein nlande Fana keeper og vips, 1-0 til Trio. Eigentleg litt ut av ingenting.

Det roar seg litt igjen fr Erik Voster Solberg skal setja sitt preg p kampen, og det med ein defensiv parrade utan sidestykke. Fana 2 spelar ein nydeleg stikkar igjennom Trio forsvaret og alle trur dei er leine med keeper og kampen gr tilbake til uavgjort. Erik ofrar seg med ei herleg takling og ta stryk gjennombruddspasninga og sjansen avverga. Like herleg som ei scoring for Trio. Kanskje betre. Stinni vart s begeistra at han fekk strekk i ryggen og underteikna mtta ta seg ein drikkepause etterp. Me veit at unggutane vre er talentfulle i hopevis offensivt, men sj dei ofra seg defensivt er nydeleg sj p.

Trio tek etter dette over kampen. Torki skyt over og Eivind skyt i stanga kort tid etter. S held Kjetil zil Eide fram artisteriet og trer nok ein gong igjennom NiKo. Han skyt eit slags dabbskudd men lurer keeper som rusar ut og legg seg ned. 2-0. Publikum jublar og Niko nyt hyllesten.

Eivind fortsett skudd bonanzaet sitt og har to skudd til etterp, men han m g slukyra heim og ta til takke med mammo sine komler idag.

Ein Trio spelar som har dagen er Kjetil Eide. Han har servert Nikolai to ml fr i kampen, fr han sjlv vil trkka Fana 2 spelarane ned i sla og senda dei heim med null poeng. Kjetil bryt spelet over midten, kjrer tunnell p ein Fana 2 forsvarer og vegen er fri for ml. Halsnyeleganten syt for 3-0. Nydeleg Kjetil. I dag var du god. Meget god.

Trio gjer mange bytter og fleire vil visa seg fram. Oliver Lygresten er litt hissig p grauten og ivrig p visa seg fram. Han legg ned ein Fana spelar innanfor 16 meteren og dommar bles for straffe. Fana fr eit trsteml 3-1.

Trio held fram ein god sesongstart og ligg seg i toppen av 4.divisjon. Det hadde ikkje mange trudd fr sesongen. Kor skal det ende? Sttt opp og flg med!

Aleksander sine tre stjerner gjekk idag til:
Kjetil: ***
Nikolai: **