Overbevisande 4-0 seier til J14 mot Sauda p varm dag

Storspel av J14 i 4-0 seier mot Sauda

J14, 1. div Rogaland (Nord); Trio - Sauda 4-0 (2-0).

Trio jentene tok sndag imot botnplasserte Sauda til kamp p Kvednabekkjen. Sauda kom fr ein opptur med 2-2 heime mot Bremnes, men hadde ingenting stilla opp mot hardtarbeidande og fintspelande Trio jenter. Etter 2 ml i kvar omgang enda det til slutt med ein overbevisande 4-0 seier til jentene i raudt.

Flott kamp av Astrid, inkludert ein omgang som keeper:-)
Gameplan i dag var hgt press, frst p ball og trre spele den langs bakken. Dette klarte jentene med bravur og satte umiddelbart Sauda under stort press. Emma har tidlig skudd i tverrliggaren, men skada seg s like etter i kneet og mtte fraktast til helsesenteret. Vi hpar det gr bra og at Emma snart er tilbake, vi treng deg srt:-). Neste ut til testa aluminiumen er Julie, d keeper slr avslutninga hennes i overliggaren.

Cecilie var involvert i mykje flott spel i dag og fekk ogs ein fin scoring
Etter innlagt drikkepause i varmen, s sitt den endelig etter ca 20 min nr Linnea ladar sin frykta skuddfot, langskudd i stolpe inn og svrt fortent 1-o til Trio. Alt spel skjer p Sauda sin halvdel og jentene trykker p meir og meir. Vi aukar like fr pause. Vr hgrekant Cecilie tar med seg ballen fr midten og skjer inn mot ml. Der trillar ho ballen til sides for mlvakt og 2-0 til Trio. Dette str seg til pause etter ein svrt god omgang av Trio.

Stor jobb sentralt av June Marie
Lagleiing og jenter er enige om st distansen ein omgang til og kjrer p fr start i andre. Ganske tidlig kjem det etterlengta tredje mlet d Julie viser kraft og styrke og bryt gjennom til 3-0. Spelet skjer i hovedsak p Sauda sin halvdel ogs i denne omgangen, og sjansar blir skapt fortlpande etter tidvis flott spel langs bakken. Malene spelte ute i andre omgang og hadde forarbeidet til siste mlet. Igjen er Julie sist p ballen og 4-0. Dette blir og sluttresultatet, i ein kamp der Sauda ikkje har ein mlsjanse i heile kampen. Svrt bra jenter!

Det har siste veka vore terpa p avslutningar p trening. Tidlegare storscorar i Trio, ystein Ersland (far til Julie) har jobba med jentene p avslutningar. Kjekt registrera at det ga umiddelbar uttelling i dag d bde Cecilie og Julie er rolige og sikre leine mot keeper, akkurat som ystein hadde drilla dei p.

Vi var 13 jenter i dag med Annie p ln fra J13 og tidlig nede p 12 med Emma ute etter 10 minutt. Dette vart lyst fortreffelig med at Malene og Astrid tok ein omgang kvar i ml og ellers rullerte jentene slik at dei fekk ein ekstra drikkepause p sidelinja forutan dei innlagte.

Kampen var ein formidabel LAGSEIER der alle sto p, tok ansvar og jobba for kvarandre. Nr ein i tillegg tr - og fr til - SPELA fotball, d er fotball kjekt - og spesielt nr ein fr uttelling gjennom scoringar, seier og 3 poeng. Bravo jenter!

No er det noko hospitering p J16 og trening kommande veke, fr vi fr ei travel veke deretter. D er det Djerv 1919 borte tirsdagen, kra heime torsdagen og avreise til B Sommarland Cup fredagen.

Laget i dag: Malene, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, June Marie, Emma, Julie, Linnea, Astrid, June og Annie.

Bjrn, Kristine & Per Einar

rsmelding Trio J14 sesongen 2018