J13 Trio Rosendal 3-1(2-0)

Coaching i verdensklasse

13 rs jentene gjennomfrte nok ein god kamp i vr og kunne g av banen med 3-1 siger tirsdag 22 mai.

Rosendal farleg framp. Men jentene avverga

Vi leda 2-0 til pause tter 1-0 ved Sophie Mehri og 2-0 ved Annie Kloster. I andre omgang auka Cecilie E Medhaug til 3-0. Rosendal reduserte til 3-1 p slutten men vi hadde god kontroll og vann fult fortjent. Veldig flott innsats og vi sg tendenser til det spelet vi nsker f til. Vi enten bretter ut p kant eller prve n spissen tidlig i oppspel fasen som skal legge igjen til vre rettvendte midtbanespelarar. Vi har jobba mykje med aggresiviteten for vi er altfor passive og snille i duellane. Det begynner bedre seg men fortsatt har vi mykje g p her.  Men vi m vere forngd med resultatene s langt 2 seirer og 2 uavgjorte. Med det er det ikkje berre Brann som er ubeseiret og leder serien for det gjer ME og!!! Men skal vi halde p denne ledelsen s m vi f opp treningsiveren og fortsette den gode innsatsen vi har i kampane.

Desse jentene er med: Weronika Kondracka, Wiktoria Kondracka, Jenny Eide, Ellen Marie Vigrestad, Sofie A. vsteb, Heda Eldi, Annie Kloster, Ellinor T Isaac, Cecilie Medhaug, Sophie Mehri,  Fr 2006 modellane har hat hjelp av Angelica Vimme og Hava Eldi. Leah R Mo er og med oss men ho fekk dessverre kneet ut av ledd i siste treningskamp fr serie start og har vore skada sidan. Vi hper ho er klar til dei 2 siste seriekampane borte mot Harding og Odda.

Med helsing

Kjell M Eide