rsbeste i frsteomgang

G19: Trio 2-Solid 3-5. Frstersjuniorane gjorde ein strlande omgang mot det som truleg er seriens beste lag. Solid slit med tynn stall, men spelarane dei har held bra niv. Brorparten av dei trenar med A-laget deira og dei sg rimeleg robuste ut i oppvarminga. Men vre gutar har teke overgangen til junior imponerande bra. I frste omgang var vi solide bak og varta opp med mykje friskt angrepsspel. S vart det tyngre etter pause, med to av dei mest sentrale ute.

Tarmo var forrykande god s lenge kneet heldt.
Kampen opna jamnt og vi gjekk i fring etter kvarteret p eit herleg angrep. Ein kjapp veg og ut til lynvingen Mathias, som imponerte i dag. To mann var p plass framom ml p det gode innlegget, og etter ei blokkering, sette Daniel returen i ml. Fem minutt seinare var Solid a jour etter at deira 16-rige stortalent klaska ballen heilt opp i vinkelen fr 25 skr meter. Ei perlescoring, det skal han ha.

Stor kamp av Samson.
Men vi tok tak i kampen og var farlegast framover. Espen fekk ein kjempesjanse p innlegg fr Sander, men lobba over fr fem meters hald. Kort etter var Samson betydeleg meir ngd med sin lobb i feltet. Den sette stopparen ut av spel, fr Samson tok ned og trilla 2-1 sikkert i nota. Lekkert! Vi varta ogs opp med fleire gode angrep. Nye fine kombinasjonar mellom Mathias og Sander gav nesten utteljing og Daniel traff stolpen via ein forsvarar, fr Said brukte vel mykje tid p returen og ikkje avslutta godt nok d han sto leine p femmeteren. Dermed 2-1 midtvegs.

Espen er srs viktig. Den kvite N'golo Kant.
Og uhorveleg mykje skryt f. Dette var den beste omgangen vi nokon gong har levert. Men, utan ein god andre omgang, ville det ikkje hjelpe stort. Vi gjekk ogs friskt ut i andre, og Said fekk ln for presse p eit tilbakespel. Han snappa ballen fr keeper og sette inn 3-1. Diverre reduserte Solid kort etter, og fekk blod p tann.
For vr del vart det tungt d kaptein Tarmo mtte ut med eit skrantent kne, og midtbanelegende Sjo mtte ut grunna sjukdom. I lag med Samson hadde dei vore brebjelkane i det defensive arbeidet og det mtte merkast at dei var ute. Midt i omgangen utlikna Solid, og siste halvtimen var dei eit hakk betre enn oss. Dei sikra seg ogs sigeren med to scoringar p siste kvarteret. Dermed 3-5 og null poeng. Men srs mykje bra ta med seg.

Srs god kamp av ein smsjuk Mathias.
No ventar bortetur til Stord neste onsdag. D rekk vi kebab p Leirvik fr vi tek bten heim :)

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-Solid 3-5 (2-1)
1-0 (16 minutt) Daniel Srtveit
1-1 (21 minutt)
2-1 (31 minutt) Samson Nyrud Uppheim
3-1 (47 minutt) Said Mohammadi
3-2 (49 minutt)
3-3 (67 minutt)
3-4 (76 minutt)
3-5 (83 minutt)

Dommar: Steinar Sther, Odda
Gult kort: Jonas Teigen (Trio), eitt til Solid

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Simen Hellevik Lie (Yaserullah Tarakhel fr 45 min), Tarmo Tars (Simen fr 60 min), Edvin Vgen Bjrgvik, Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim, Espen Aakre Sjo (Erik Thomas fr 55 min, Mathias fr 75 min), Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng (Jonas Teigen fr 45 min), Benjamin Skarveland (Said Mohammadi fr 35 min, Benjamin fr 75 min), Sander Dolonen Brkken.

- Trenar Are Ulseth

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre