Spanande lokaloppgjer

G12: Trio Husnes-Trio Valen 5-4. Det vart eit spanande og tett oppgjer i finveret p Kvednabekkjen sndag ettermiddag. Laga flgdes t fr start til ml.

Trio Valen stilte med samtlige av sine 11 spelarar, inkludert han som slit med blindtarmbetennelse. Pyttsann, er det lokaloppgjer, s brstar vi vekk slike ubetydelegheiter fr tankane. Trio Husnes mnstra 15 mann, og med 2 nye i troppen betyr det at vi har enda 2 stk som ikkje spelte i dag. Til saman har alts Trio heile 28 gutar i dette kullet.

Husnesgutane tok kampen p alvor med taktikksamling i garderoben fr kamp, og trenar Geir ystein stilte sgar i findressen. Planen var hindre Valen i dei fasane av spelet dei er gode, og som vi har slite med demme opp for i tidlegare oppgjer. Samstundes skulle vi bruke breidde og f til scoring p noko vi har vt p i det siste: kome rundt p sida og legge inn.

Vi fekk ein pangstart d Mohammed sendte Husnes i leiing nesten fr dommar Omid hadde blst i gang kampen. leine med keeper var Mohammad iskald i varmen. Men Valen gjorde som dei skulle gjere fleire gonger i kampen; svara rett etter d Sander klaska ein retur etter corner heilt opp i hjrnet. 1-1 og like langt.

Mohammed rakk ein susar i tverrliggjar etter fint angrepsspel, fr han sjlv la p til 2-1 p eit frispark fr 15 meter. Men igjen, Valen svara kort etter d Anders fann Tristan i bakrom. Unge Thorsen hamra ndelaust inn 2-2, like langt igjen.

Men nok ein gong gjekk Husnes i fring. Eit hgt skot fr William gav retur, og om ikkje ballen allereie var over streken, s var Brage p plass forsikra seg ein gong for alle om at det sto 3-2. Det vart pausestillinga. Jamnt og tett, men vi p Husnes sg ein del ting vi kunne rette p. Framleis opp i press, men samstundes falle av i tide. Ein kunst, det der. To tankar p ein gong, hardt for oss mannfolk.

Knappe ti minutt ut i andre omgang fekk vi (Husnes) ein litt heldig straffe, d dommaren dmte for hands i feltet. Mohammed og Noah hadde ein diskusjon om kven som skulle ta den, fr frstnemnte hamra den inn. Men atter ein gong: Valen svara p direkten d Joar reduserte til 4-3.

S sto kampen og vippa, inntil Valen fekk frispark skrtt fr nesten 25 meter. Her falt ikkje husnesingane langt nok ned, og Emil sitt frispark fekk dabbe i feltet. Om den var borti nokon eller gjekk rett inn, er ikkje godt seie. Uansett, 4-4.

Men, denne gongen var det vr tur til svare p direkten. I neste angrep fekk vi endeleg mlet vi hadde venta p. Innlegg og avslutning, yes! Herleg serve av Mikal og Brage framp som matchvinnar med pannebrasken. 5-4 i ein srs spanande kamp, slik vi likar det. Hj Husnes var William knakande god i dag, medan Fredrik imponerte mest for Valen. Og alle hadde gjort seg fortent til ein is etter kampen :)

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G12: Trio Husnes-Trio Valen 5-4 (3-2)
1-0 (2 minutt) Mohammed Aljajan
1-1 (5 minutt) Sander Wang
2-1 (14 minutt) Mohammed Aljajan
2-2 (16 minutt) Tristan Thorsen
3-2 (22 minutt) William Heggy/Brage Kvandal
4-2 (39 minutt) Mohammed Aljajan (straffe)
4-3 (40 minutt) Joar Langeland
4-4 (48 minutt) Emil Solheim
5-4 (50 minutt) Brage Kvandal

Dommar: Omid Karimi.

Trio Husnes sitt lag:
Gunnar, Jonas, Andr, Michael, Mikal, Noah, William, Vegar, Mohammed, Abdisalan, Brage, Elias, Edvard, Yazan, Qutaiba.

Trio Valen sitt lag:
Andreas, Andri, Anders, Joar, Tristan, Emil, Sander, Fredrik, Brage, Trym, Julian.

- Assistenttrenar Trio Husnes, Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1