Tap i sjansefattig kamp

G19: Haugar2-Trio2 3-1. Gutane p 17-rslaget tok turen til Haugesund for sein kveldskamp i fagert sommarver p 'Gym7'. Kampen vart tett og sjansefattig, og truleg hveleg keisam for den nytrale tilskodar. Ikkje det at det fantest s mange av desse. Det er godt sj at vi klarar henge med fysisk p jrniv, men spelemessig var dette langt under par for vr del.

For dette var tydelegvis kvelden for det upresise, slurvete og ukonsentrerte. Og d er det heller ikkje rette hvet for prve p avanserte tekniske sprell som vi kanskje fr til ein sjeldan gong p ein god dag. Fleire av dei vi kan vente oss mest av offensivt fekk veldig lite til denne gongen.

16-ringen Erik gjorde sin beste kamp p juniorniv.
Frsteomgangen var om lag fri for sjansar i 40 av dei frste 45 minutta. Ein som vart byta ut etter halvtimen spurde 'kven er det eigentleg som har overtaket i kampen', og der vart underteikna svar skuldig. For dette var jamnt og tett og om lag utan aktivitet framom begge mla. Ingen ville gje motstandaren rom, og ingen tok srleg sjansar for skape noko framover heller. Vel, positivt d at vi tek opp den fysiske kampen mot eit lag med lite overtal av 18-ringar og at vi er solide bakover. Vi laga klart flest frispark, og det skal vi vera ngde med. Dommaren la lista relativt lgt.

Nrare pause varta vi opp med eit strlande angrep, fine kombinasjonar mellom Yaser, Sander og Daniel, men sistnemnte var diverre offside d han sette ballen i ml. I staden gjekk Haugar meir eller mindre rett opp og sikra seg 1-0-leiing til pause.

Pausepraten gjekk i hovudsak p f opp presisjonen. Andre omgang gjekk likevel vidare om lag som den frste. Haugar auka tidleg til 2-0 p eit langskot. Vr mann missar forsket p bryte ballbanen p pasninga og dermed fr midtbanespelaren fritt spelerom til lade kanonen upressa. Men eit godt skot var det, for all del.

Vi fr framleis lite til, men viser etter kvart meir tendensar offensivt. Men framleis slurvar vi og gjer det vanskeleg. Litt ironisk at vi fr ml p eit elles fint angrep, nr Sander i nest siste pasninga chippar i staden for rulle ballen gjennom til Daniel. Vel, med hjelp av svakt forsvarsspel klarar Daniel likevel score.

Men ikkje lenge etter svarar Haugar med sette inn ein retur etter eit skot i tverrliggjaren. Etter kvart sender vi stadig fleire folk framover og skaper ein del meir, men samstundes skaper nok Haugar meir p overgangar. S alt i alt ebbar kampen ut med ein fortent heimesiger. Som sagt ein slurvete kamp fr oss. Samstundes hadde Haugar styrka seg med ei handfull karar fr frstelaget, der srleg ein midtstoppar av hg kvalitet heldt laget godt saman.

Kaptein Tarmo var mest solid for oss mot Haugar.
D er vi poenglause etter tre kampar, men i alle har vi vist at at vi klarar vera p hgde med noko eldre motstand. Underteikna si frykt for at vi skulle bli noko spinkle som reint frsters juniorlag, har gutane gjort til skamme. S fr vi jobbe vidare med at vi p dette nivet m vera raskare i ballbehandinga, raskare i ta valg og raskare i gjere rette valga. Der er det mykje g p.

Kampfakta fr Gymnasbane 7

G19: Haugar2-Trio2  3-1 (1-0)
1-0 (41 minutt)
2-0 (52 minutt)
2-1 (64 miutt) Daniel Srtveit
3-1 (68 minutt)

Dommar: Karl Ivar Nymark, Rubbestadneset.
Eitt gult kort til Haugar.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Simen Hellevik Lie, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Mathias Gjelseng, Samson Nyrud Uppheim, Espen Aakre Sjo, Yaserullah Tarakhel, Daniel Srtveit, Said Mohammadi, Sander Dolonen Brkken, Erik Thomas, Jonas Teigen.

- Trenar Are Ulseth

Solid siger i hengekamp