Fortent frste siger for J14 p middels dag

J14 kunne jubla for sin frste siger i 1. divisjon i kveld

J14, 1. div Rogaland (Nord): Trio - Falkeid 3-1 (1-0).

Trio jentene tok mandag kveld i mot Falkeid i flott vr-vr p Kvednabekkjen. Begge lag sto utan poeng fr kampen. P ein ikkje heilt topp dag for Trio var det likevel nok til sikra ein fortent 3-1 siger og dei frste poenga i 1. divisjon var dermed i boks.

Ariana med ny storkamp i midtforsvaret
Vi har ein klar kampplan som gr ut p hgt press, best innsats og spel langs bakken, men kjem liksom ikkje heilt i gang fr start. Det virkar som mange ikkje er 'heilt p' og er nlande og overlet jobb til andre. Vi fr skade p Cecilie tidlig og det setter oss litt tilbake offensivt. Vi leverer vr svakaste omgang til no i r, motstand tatt i betraktning og Falkeid er fullt p hgde med oss. Vi gr likevel til pause med 1-0 etter eit 'krigar-ml' av June Marie etter knappe halvtimen, der ho vinn fleire duellar p hgrekanten fr ho sett ballen i det lengste hjrnet.

God kamp p hgrebacken av June
Vi prver mane til eit par hakk opp i aggresivitet og innsats i pausen og jentene er enige i at vi har litt g p.

rsbeste av Synna og banens beste i dag

Det gr ikkje meir enn 5 minutt av andre fr Falkeid kjem gjennom etter litt ubesluttsomhet i vrt forsvar. Utlikninga verkar ha ei positiv virkning p laget. Gradvis str vi bedre etter og er tffare i alle duellar og sjansane kjem. Etter 53 minutt vinn vi igjen ballen hgt i banen og Emma fr ein skuddmulighet. Ballen gr inn i hjrnet og vi er p ny i ledelse. Cecilie er inne igjen og aktiv p hgrekanten denne perioden. 3-1 kjem d og etter forarbeid av Cecilie og Julie kjem seg heilt gjennom. Ho fr satt ballen til venstre for utrusande keeper og ein etterlengta 2-mls ledelse med 10 minutt igjen. Vi kontrollerer greit inn siste 10 utan store sjansar imot og tar til slutt ein fortent siger.

Ariana ser fortsatt ut som ho ikkje har gjort anna enn spela midtstoppar fr, nok ein solid kamp! Synna hadde ein svrt god dag p midtbanen. Ho var overalt fr frste stund i dag og leverte rsbeste. Vi var heldige f lna Ellinor fr J13 i dag og ho klarar seg godt, prver alltid spele ball. Bra!

Neste utfordring d er Haugar 2 i Haugesund om ei veke. Ny tff kamp, men no har vi ogs bevist at vi kan ta poeng, s her er alt mulig:-)

God dommar var Ruben Rogne.

Laget i dag: Malene, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, June Marie, Ida Helen, Emma, Julie, Linnea, June, Ellinor.

Bjrn og Per Einar:-)

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1