Aaarrrgh!

G19: Trio2-Sveio 2-3. Surt tap for 17-rslaget i ein kamp der den sterke vinden gjorde speleforholda veldig vanskeleg. Det var i grunn uunngeleg at laga fekk kvar sin omgang, men totalt sett synest vi at vi hadde fortent minst eit poeng. For i frste omgang var vi gode!

Vi var fast bestemte p vinne duellane i dag og gjekk veldig bra i gong med det. Vi fekk litt heldig ln tidleg i kampen, d Sveiokeeperen missa eit tilbakespel som vart lagt mot mlet. Men vi skal ha for at vi jobbar hardt for gjenvinning hgt i banen og pressar Sveio til feil. Sander fr mesteparten av ra.

Sander var i storform i dag, trass i at han hevda han var smsjuk.
Vi heldt fram med aggresivt og godt press og det lyste vinnarvilje av gutane. Hjulpe av sterk medvind klarte vi setje Sveio under kraftig trkk. Samson hadde eit godt skot like utanfor, Benny gjekk flott til linja og la nydeleg inn til Sander, som ikkje fekk kraft nok i headinga, og Benny hadde sjlv ein susar som keeperen henta ut av vinkelen. Og ein veldig opplagt Sander briljerte med ein flott detalj fr han sendte Mathias fri p vingen. Innlegget var vi nesten p.

Flott kamp av Benjamin, som viser fine takter om dagen. Han har gjort comeback etter halvanna rs pause, s dette er eit arkivfoto fr langt nedi skuffen :)
Men ml vart det til slutt, og d p ein presis corner p bakerste stolpe av Benny, der kampens bestemann, Sander, kom inn og stanga 2-0 kontant i nota. Ole hadde ogs eit skot rett utanfor, og vi kunne g til pause med ei hgst fortent 2-0-leiing.
Men vi visste andreomgangen ville bli tff, for det skal noko til st i mot s sterk vind i 45 minutt. Og frste halvtimen hadde Sveio eit bra trkk p oss. Men i spel fungerer vi stort sett bra defensivt og bortelaget skapte f sjansar. Men dei fekk likevel snudd kampen etter tre faste situasjonar. Den frste reduseringa kom i etterspelet etter ein corner, der vi ikkje fr klarert og til slutt dempar ballen inn til ein Sveiospelar p 3 meter. Uff! S kom utlikninga p ein susar av eit frispark fr 30 meter. Aref skulle vel teke den, men den vingla veldig og fekk valdsam fart av vinden. Og 2-3 kom d vi er oppmerksame p eit frispark fr sida. Vi setter ei linje, men fell ikkje av nr serven kjem. Dermed st brtt tre Sveiospelarar leine p ml, medan alle vre sto p 12 meter og kopa. Urutinert!

Nesten scoring for Said.
Men skit au. Vi brsta skuffelsen av oss og kjempa oss inn i kampen. Mykje bra spel siste kvarteret, d vi fann ut at vi mtte halde ballen p bakken. Said hadde eit skot i stolpen, Samson eit frispark like over og ogs Daniel hadde ein god sjanse. Men utlikninga fekk vi ikkje, og dermed stakk Sveio av med poenga. Litt bittert etter den sterke frsteomgangen vr, for d var vi verkeleg p hugget.

Jaja, bortekamp mot Haugar neste onsdag. Vi gler oss!

Kampfakta fr Kvednabekkjen brus og blst

G19: Trio2-Sveio 2-3 (2-0)
1-0 (6 minutt) sjlvml
2-0 (33 minutt) Sander Dolonen Brkken
2-1 (56 minutt)
2-2 (63 minutt)
2-3 (74 minutt)

Tilskodarar: Ca 15 i frste omgang dei fleste stakk heim i pausen for sj Liverpool :D
Dommar: Steinar Sther, Odda
Gult kort: Yaser og ein fr Sveio

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Simen Hellevik Lie, Tarmo Tars, Edvin Vgen Bjrgvik, Ole Martin Byrknes, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Yaserullah Tarakhel, Benjamin Skarveland, Sander Dolonen Brkken, Mathias Gjelseng, Said Mohammadi, Jonas Teigen, Erik Thomas.

- Trenar Are Ulseth

Solid siger i hengekamp