Frste lag ut

Med nye Macron-drakter mtte det lagbilete til. Ein klin kokos gjeng, d blir tilnamnet lett til 'Kokosmacronane'. Bak fr venstre Abdisalam, Gunnar, Mohammed, Edvard, Andr, Martin og Mikal. Framme fr venstre Vegar, Noah, Mikael, Hkon Georg, William, Elias, Jonas og Brage.

I dag tok Trio G12 Husnes i mot Odda til dyst p Kvednabekkjen i flunkande nye drakter. Macron er Trio sin nye utstyrsleverandr og heile barneavdelinga fr no Macron-sett, med barnefotball-sponsor SKL sin flotte logo p brystet. Sesongen er offisielt i gang!

Som Dag Solstad skreiv det i boka om fotball-VM 1990, d han omtalte sjlve finalen: 'Om kampen er det lite si.'

Det vart eit litt rotete oppgjer, med mange hge ballar fr begge lag. Vi var ikke riktig gode nok i press, til dempe ballen og sl pasning, til halde breidde og ikkje g rett i offside, og til sl pasningar som gjer medspelarane gode. Odda var berre eit lite hakk betre, og vann 0-3 etter at dei fekk hl p byllen litt uti andre omgang. Vrt beste angrepsspel kom i siste kvarteret av kampen. D hadde bde Hkon, Mohammed og William store sjansar, men utan lukkast. Dermed 0-3, pyttsann.

Dommardebutant Omid leia kampen med stdig hand og var tydeleg med teikn og flyte, lagleiar Beate hadde ordna frukt til laga og nokre mdre sto for kaffi og kake p tribuna. Ein kjekk ettermiddag p Kvednabekkjen, og triveleg av vergudane at dei sparte p kruttet akkurat under kampen.

Neste veke er det bortetur til lve og Strand-Ulv. Beach-Wolf, som engelskmennene kallar dei. Triobussen er bestilt, melder Geir ystein :)

- Assistenttrenar Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1