Tap p Bmlo for J14

Det vart tap mot Bremnes for Trio jentene trass god kamp

J14, 1. Div Rogaland (Nord): Bremnes - Trio 7-2 (2-1).

Trio sine 14-rs jenter var onsdag kveld p Bmlo for kamp mot Bremnes 1. I ein kamp der jentene var fullt p hgde i knappe 55 minutt, vippa deretter noken avgjerande situasjonar Bremnes sin veg. Dette avgjorde kampen og med noken baklengs til siste minutta, enda det til slutt med 2-7 tap. Likevel ein god prestasjon veldig lenge.

Linnea p vei mot storform, flott kamp i dag
P ein innbydande og stor kunstgrasbane p Rubbestadnes skulle vre jenter opp mot frstelaget til Bremnes. Jentene tar tak i kampen umiddelbart og etablerer godt spel og mange fine kombinasjonar. Vi frer kampen og skaper mlsjanser, uten f uttelling. Bremnes er dyktig og farlig p overganger og tar mot spelet's gang ledelsen 1-0 etter drye 10 minutt. Vi kjrer p vidare i samme stil og fr til slutt uttelling d Julie kjem seg fri og Bremnes riv ho ned i feltet. Flott straffe fr Emma lavt i hjrnet og fortent utligning til 1-1. Med bare sekundar igjen til pause er vi ikkje tffe nok i feltet p ein godt sltt corner og dermed, etter spel og sjanser ein noko heldig 2-1 ledelse til heimelaget til pause.

Meget bra kamp av midtbanemotor Synna
Jentene fr uhemma skryt for ein SVRT god prestasjon i frste omgang og vi er enig om prva fortsetta i samme stil etter kvilen.

Julie pna mlkontoen for sesongen og la ned ein enorm jobb p topp
Jentene er bedre enn Bremnes ogs i starten av andre omgang og etter eit par gode angrep spesielt p hgresida ved Malene og store sjansar, vinn Julie ballen hgt i banen og sett kontrollert inn 2-2. S kjem det som kanskje avgjer kampen, Bremnes gr rett opp og scorar igjen til 3-2. Det str fortsatt og vippar og kan g begge vegar, men dessverre er det Bremnes som fr neste mlet til 4-2 og d gr lufta litt ut av slitne Trio jenter og det blir veldig strekk i laget. Bremnes utnytter dette med 2 hurtige og gode overganger og eit cornerml. D blir det heile 7-2 til slutt, eit resultat som p langt nr gir det rette bildet av kampen som var mykje jevnare enn som s. Vi spelar faktisk ein veldig god kamp i over 50 minutt. Og i 1. divisjon er vi mest opptatt av prestasjon og ikkje resultat. Hadde fokuset utelukkande vore vinna kampar hadde vi spelt i 2. divisjon. No fr vi brynt oss p gode lag i kamp etter kamp og vil dermed utvikla oss mykje meir sjlv ogs. Prestasjonen var nok ein gong fr desse jentene meir enn godkjent.

Flott innsats av alle i dag, med ekstra ros til Julie og Synna som gjekk fre mot tff motstand. Synna la ned ein enorm jobb sentralt. Julie var ein konstant trussel for Bremnes jentene og skaffa straffe samt scora eit ml. Flott innsats ogs av 12-ringen Angelica Vimme som stilte p kort varsel for hjelpa 14-ringane.

Turen vart avslutta med ein kjekke time p McDonalds p Heiane. Ros til jentene for eksemplarisk oppfrsel og topp humr p heile turen:-)

Takk til Trond Martin og Geir V for kjring og godt selskap:-)

Laget i dag: Malene, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, June Marie, Ida Helen, Emma, Julie, Linnea, June, Angelica.

Neste kamp no er heime mot Falkeid mandag 7. mai. D er det nye mulighetar for gode prestasjonar og gjerne ogs poeng?

Bjrn & Per Einar:-)

Solid siger i hengekamp