Grei start

G19: Trio2-len2 2-5. Stor spaning for 17-rslaget fre debuten p juniorniv. Vi har slite med fysikken i treningskampane og var spente p seriestarten. Og noko skeptiske, d det viste seg at len stilte sterkt med heile 7 spelarar fr d frstelaget deira banka Haugar 6-0 i NM-kamp i forrige veke. Det endte med tap, men totalt sett skal vi vera godt ngde med prestasjonen.

Sjo'en var vr bestemann i dag.
Trass i forventningane om at dette kunne bli ein veldig tff kamp, valde vi fleske til med ny formasjon. Det meistra gutane bra. Fokus var mest p duellar og unng 'juniorfeil' (hehe) i vr frste juniorkamp. Vi har i treningskampane vore noko naive og servert motstandar ml med heilt banale feil, det skulle vi unng i dag.

Veldig god kamp av Ole Martin.
Og der var responsen veldig god. len fekk fre spelet og vi la oss lgt fr start, men gutane viste fin aggresivitet og var tidleg oppe i press. Det var sjeldan len kom til gode moglegheiter. Sjlv fekk vi ein god ein d Benjamin vann ballen, gjekk av ein mann og skaut i hjrnet. Keeper redda etter ha vore i full strekk, men Benjamin meinte sjlv av det var eit drleg treff. Alts har han meir p lager. Veldig kjekt ha Sandvollbuen med p laget igjen, etter halvanna rs pause.

Tarmo var botnsolid i dag, inntil han mtte ut med ein skade i lanken.
Kort etter fekk len eit kort for hindre ei kontring og s klarte Samson nesten treffe Benny i bakrom. Jau, vi var godt i gang. Aref varta opp med ei framifr redning d len kom til skot og i dag gav han heller ingen returar. Frst halvtimen ut i kampen kom len til ein stor sjanse, men d vart det ogs ml. Ein angripar fekk litt for lett drible seg forbi eit par mann. Kort fr pause kom ogs 0-2, p ganske likt vis. Litt for snilt av oss, men det var unntakssituasjonane. For resten av omgang var veldig solid av gutane vre, og det fekk dei ros for i pausen.

Sterk innsats av Sander.
Ogs frste halvpart av andre omgang var bra defensivt. len med eit visst spelemessig overtak, men vi heldt godt stand, og det vart sjeldan farleg. 20 minutt fr slutt reduserte vi til 1-2 p vakkert vis. Fine kombinasjonar mellom Sander og Daniel, fr sistnemnte kom til ddlinja og serverte frstnemnte for ein tap-in. Lett nr ein kan det :)

Herleg scoring og assist av Daniel.
Diverre hoppa ikkje Adam paradis lenge, det tok berre eit par minutt fr len fekk 1-3 p eit skot via ein forsvarar. Surt, for no augna vi sjansen. Men med det gjekk piffen litt ut av oss og dei neste 10 minutta var svake. 1-4 kom etter flott angrepsspel, medan ein midtstopparglipp gav 1-5. Skit au, vi heva oss siste ti minutta og fekk ei herleg redusering. Det er vanskeleg setje Daniel inn i eit system og noko fridom m han f lov til ha. D gjer han ogs ting som vi andre berre kan dryme om sj p TV. Han dansa seg forbi bde 2 og 3 mann i feltet og avslutta sjlvsagt med hle ballen i tomt bur fr kort hald. Berre fordi det er kult :)

God kamp av Yaser.
Velvel, 2-5 og ein grei seriestart mot eit velspelande og godt organisert lenlag. Som sagt med mange fr sist frstelagskamp, og to av spelarane skal ogs ut i A-kamp i morgon. Som reint 17-rslag skal vi vera ngde med denne kampen, som gjev oss tru p at vi kan bite godt fr oss utover i sesongen. Ogs neste kamp blir heime om 2 veker, sidan Djerv 1919 har trekt sitt lag fr serien.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-len2 2-5 (0-2)
0-1 (28 minutt)
0-2 (43 minutt)
1-2 (59 minutt) Sander Dolonen Brkken
1-3 (71 minutt)
1-4 (77 minutt)
1-5 (81 minutt)
2-5 (84 minutt) Daniel Srtveit

Tilskodarar: Nr 25
Dommar: Espen Moe, Odda
Gult kort: Espen Aakre Sjo og Samson Nyrud Uppheim, samt eitt til len

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Simen Hellevik Lie, Mathias Gjelseng, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Ole Martin Byrknes, Daniel Srtveit, Benjamin Skarveland, Sander Dolonen Brkken, Jonas Teigen, Said Mohammadi, Yaserullah Tarakhel.

- Trenar Are Ulseth

Rekrutteringsdag p Kvednabekkjen
Les meir [24.05.2018]
J13 Trio Rosendal 3-1(2-0)