Imponerande debut i 1. divisjon av J14

J14 jentene kunne ikkje jubla for siger, men var likevel strlande ngde med egen prestasjon

J14, 1. div Rogaland (Nord): Trio - Kopervik 0-1 (0-0).

Det var spente jenter og trenarar som mandag kveld tok i mot Kopervik til frste kamp i 1. divisjon. Mlet (og hpet) var f ein bekreftelse p at vi har meldt p i rett divisjon og held nivet. Sjlv om Kopervik var eit svrt godt lag og vant fortent, fekk vi vist oss fram spass at vi m kunna sl fast at vi kan spela p dette nivet med realistisk tru p kunna ta poeng framover.

Flott keeperspel i 1. omgang av Malene
Etter ein prat med Kopervik sine trenarar fr kamp, fekk vi det klart for oss at vi skulle opp mot eit svrt godt lag. Vi har trudd at Haugar 1 var det klart beste laget i pulja, men Kopervik har visstnok spelt heilt jevnt og bde vunne og tapt i kampar mot dette laget. Det gjorde oss p sidelinja noko bekymra fr start og det skulle kjapt visa seg at det var solid motstand som kom fr Karmy.

Stor kamp av kaptein Ingeborg
Kopervik er det klart beste laget vi nokon gong har mtt og dei styrte mesteparten av 1. omgang. Etter 10 minutt gr ein Kopervikspelar i bakken etter ein duell i feltet og kampens gode dommar Isaac Jrgensen velger blsa straffe. Denne gr i stolpen og vi slepp med skrekken. Med hard jobbing av alle, god struktur bakover og meget bra keeperspel av Malene, held vi Kopervik fr dei heilt store sjansane sjlv om dei har mest ball. Vi har 3-4 situasjonar p kontringar som er svrt nre p at vi bryt heilt gjennom. Men eit svrt godt Kopervik forsvar, med ein rask stoppar, gjorde sitt til at Julie hadde tffe arbeidsforhold p topp, ofte mot 3 kvittryer. 0-0 til pause og skryt til jentene for svrt bra innsats mot tff motstand.

....og midtstoppar kollega Ariana
Andre omgang er jevnare i banespel og det blgar meir. Etter 15 minutt av omgangen kjem avgjerelsen, d eit lavt innlegg fr hgre sprett i ein Trio-legg og sett Cecilie i Trio buret ut av spel. Uheldig ml sjlvsagt, men slik som skjer ganske ofte i fotball, spesielt nr det er vtt og glatt med rask stuss som i dag:-). Jentene tar deretter imponerande tak i kampen og leverer svrt bra i hgt press mesteparten av siste 20 minutt. Vi har sjansar til utligna, men manglar det vesle ekstra for f uttelling. Vi gamblar og tmmer oss litt bakover i banen, men held unna. Det ebbar ut med 0-1 tap, fortent nok, men vi blei ikkje utspelt heller.

June Marie la ned enorm jobb p midtbanen
Vil nok g s langt som sei at trenarane aldri fr har vore s fornyd etter eit tap. Jentene gjorde ein kjempejobb mot eit svrt godt lag. Utrulig kjekt sj kor jevnt vi tross alt klarar spela og det vanka mykje skryt fr Kopervik trenarane til vre jenter etter kamp. Kjekt og fortent!

Ekstra ros til 13-ringen Ellinor Isaac som debuterte for J14. Ho klarte seg veldig bra p tft niv!

Neste onsdag er det rets frste bortekamp, d er det tur til Bmlo og klart for 'Sunnhordlands derby' mot Bremnes. Det blir gy:-)

Laget i dag: Malene, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, June Marie, Ida Helen, Emma, Julie, Linnea, June, Ellinor.

Bjrn og Per Einar:-)

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1