Trio - Bergen Nord 1-1

Trio mtte Bergen Nord i strlande ver og eit stort publikum (Omtrent 150!) i ryggen. Les korleis kampen arta seg og kven Aleksander meinte stod mest fram for Trio.

Trio Bergen Nord

Laget: Vebjrn R, Vebjrn H, smund, Lars B, Martin L
Alkan, Erik,Kjetil, Eivind, Torki
Martin

I strlande sol skulle Trio glimra med tiki taka fotball og g for tre nye poeng mot BergenNord. Det skulle visa seg bli ingen enkel oppgve.

Kampen starta jamt mellom begge lag og var prega av mangeduellar, korte ballinnehav og bra intensitet. Bergen Nord hadde fleire raske spelarar og bra energi i laget. Romma er mindre, og tida ein fr med ball er mindre i 4.divsjon enn i 5.divisjon.

Etter kvarteret kjem Trio p eitflott angrep med tiki taka fotball. Ballen endar p hjrnet av 16 meteren hos Kjetilsom skyt i tverrliggar. Det skulle ikkje vere siste gongen tverrliggaren spelaoss eit puss denne dagen.

Torki kjem kort tid etterp til eit godt skot i ein periode der Trio fr teke ned ballen og etablert fleire angrep. Martin blir spelt igjennon angrepet etterp Torki sitt skudd, og fr ein dytt og fell innanfor 16 meteren.Publikum ropar p straffe. Men ein energisk og god Martin mtte reisa seg og godta at dommaren held flyta i lomma.

Mot spelets gong lagar Trio frispark fr tjue meter. Det vert sltt p bakerste stolpe, ein Bergen Nord spelar header fint over p motsatt stolpe og bergenserane tek leiinga p Kvednabekkjen. 0-1!

Etter om lag tretti minutt spelar smund direkte opp p Martin rett over midtsirkelen. Han dempar ballen raskt, vender p ein femring og skyt overraskande fr 25 meter. Ballen gr i tverrliggar og dabbar to gonger ned i ml fr den gr ut igjen. Dommar held flyta i munnnen og linjedommaren held flagget nede. Var ballen inne? Det kunne sj slik ut i hve til utsagn fr publikum nre motstandarmlet.

Martin var ikkje ferdig med involveringane sine og sukka ikkje med hovudet. Trio fr frispark ute p venstre kanten. Det vert teke raskt og Alkan blir spelt igjennom. Han ser Martin p lp foran boksen og sentrar nydeleg inn til Veastad guten som breisidar inn 1-1. I tillegg fekk Martin servert ein limerick fr speaker etterp.

Han er r til feira scoring Martin Vea-stad
og skryt av andre nr dei gjere noko bra.
Han elska og fiksa p hret,
og klaska seg p lret,
score du eit ml til blir Stinnien glad.

Laga gr til pause med 1-1 og me sit igjen med ei godkjensle om eit Trio lag som meir og meir tek over kampen og br ta poenga. 2.omgong startar med to gode sjansar. Torki med eit farleg skudd, men den strste sjansen fr Bergen Nord d dei fint spela seg igjennom p hgre kanten og legg inn i feltet. Ein god venstrekant missar p ballen og ope ml. Der var Trio heldige.

Etter dette gr kampen litt tilbake til starten.Stillingskrig med mange duellar. Spelarane p begge lag brukar meir tid p kvarandre og dommar. Dette kan g begge vegar.

Charter kjem innp og gir eit lft med fysikk og raskt spel.

Bergen Nord fr nok ein gigasjanse etterp, der dei rundar Vebjrn, men heldigvis gr ballen over linja etterp. Nok ein gong venstrekanten p raid igjen. Trio har etterp eit stort trkk p Bergen Nord og skapar fleire sjansar, utan at dei fr hol p byllen.

Det endar 1-1 i ein kamp der Trio har flest sjansar, sjl om Bergen Nord har eit par store sjansar i tillegg til scoringa. Den store snakkisen er nok om skotet til Martin Veastad burde vore godkjend eller ikkje. Uansett er det ei god vinkling av trenar Ekeland der var ikkje den situasjonen som gjorde at Trio ikkje vann.

Det er uansett mykje godt ta med seg fr starten av sesongen. Trio har 4 poeng, mtt god motstand, spelar god fotball og har meir publikum enn p lenge. Dette lover godt foran resten av sesongen! Flg med!

Aleks sine stjerner gr i denne kampen til:

Kjetil : ***
Martin: **