Madsakre!

Treningskamp: G16-G17 6-1. Ei overskrift VG verdig... 17-ringane fekk s hatten passa av G16 torsdag kveld, 6-1 var stygge sifre. Mest av alt skuldast det Mads, som sto for heile 5 av mla.

Vi fekk eit forvarsel allereie etter eit par minutt, d lynvingen storma gjennom og scora sikkert. Dei ti frste minutta var vi rett og slett ikkje pskrudd, som det heiter. Og gutelaget fekk to nye ml. Frst p eit flott frispark, og s etter ein fl forsvarsfeil. Mlscorar, lurar du? Mads, ved begge hve. Hat trick p ti minutt let seg hre.
S jamna kampen seg ut og vi fekk flytta spelet meir opp og kom til nokon sjansar. Samson fann Benny med eit raskt frispark. Han drog seg forbi backen, men G16-keeper Torstein redda til corner. Og p den fekk Tarmo ein stor sjanse, men skotet vart redda p strek. I staden la Mathias HE p til 4-0 etter drleg press fr oss.
Lite ngde med frste omgang, men betring i spelet etter kvart. Andre omgang starta som den frste. Ein forsvarsfeil gav Mads sjansen igjen, 5-0. Og midt i omgangen vart det 6-0 p ei kontring. Mlscorar? Jauda, Mads.
Men elles var vi betre i andre omgang og spelte oss til ein del gode sjansar. Bde Said og Daniel kunne scora, og Tarmo var leine med keeper utan lukkast. Men det gjorde i staden Daniel, d han kom leine gjennom. Dermed 1-6, og ein heller drleg generalprve fr seriestart i neste veke. Resultatet bryr vi oss ikkje om, men vi fr ikkje til vera tffe nok i duellane og pasningskvaliteten gr fleire hakk ned fr treningsnivet nr vi gr i kamp.
P onsdag kjem len 2 p besk til frste juniorkamp for vre gutar.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Treningskamp: G16-G17 6-1 (4-0)
1-0 (3 minutt) Mads Jrgensen
2-0 (8 minutt) Mads Jrgensen
3-0 (9 minutt) Mads Jrgensen
4-0 (31 minutt) Mathias Hansen Eide
5-0 (45 minutt) Mads Jrgensen
6-0 (64 minutt) Mads Jrgensen
6-1 (67 minutt) Daniel Srtveit
Dommartrio: Isaac Jrgensen, Nikolai Mayer, Vebjrn Rssland.
Gult kort: Jonas Teigen og Tarmo Tars (G17)

Trio G17 sitt lag:
Aref Hosseinizada, Jonas Teigen, Simen Hellevik Lie, Tarmo Tars, Mathias Gjelseng, Ole Martin Byrknes, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Sander Dolonen Brkken, Benjamin Skarveland, Edvin Vgen Bjrgvik, Said Mohammadi, Erik Thomas.

Trio/Halsny G16 sitt lag:
Torstein Olderkjr, Yaserullah Tarakhel, Marcus Fjelland Hvik, Mathias Hansen Eide, Mohammad Barakzai, Brynjar Gjerding, Isak Mo, Brynjar Vigrestad, Mads Jrgensen, Trym Solheim Fjelland, Lars Olderkjr Larsen, Steffen Srtveit, Christoffer Nygrd Hillestad, Alen Foric.

- Trenar Trio G17, Are Ulseth

Friidrett: Resultater seriestemne 11.juli
Les meir [12.07.2018]
Friidrett: 'Kvinnhering' til OL!
Les meir [10.07.2018]
Friidrett: Seriestemne p onsdag (11/7)
Les meir [08.07.2018]
Svmmegruppa treng hjelp