Knallkjekk turnering for 12-rsgutane

Sndag hadde vi ei 4-lagsturnering i G12 p Kvednabekkjen. I tillegg til Trio sine to G12-lag, stilte Trio G11 og Sknevik G12. Det viste seg vera jamnbyrdige motstandarar og vart ein veldig triveleg sndag, sjlv om vergudane plagde oss med ein god del yr.

Vi spelte 9arfotball p tvers av banen, slik det skal gjerast i serien i G12-klassen i r. Offside er d heilt nytt for oss og det fekk vi god ving p i dag. G12 Husnes opna ballet mot Sknevik. Det var ein ganske jamnspelt kamp, men Trio var litt kvassare framom ml og hadde ogs marginane med seg. Mikal Rssland scora cupens frste ml med ein himmelsk chip. Den sg om lag slik ut. P motsett halvdel sendte Sander Wang Trio Valen opp i 1-0 mot Trio G11, ogs det med eit flott skot. Det endte ogs kampen med, sjlv om 11-ringane var fullt p hgde spelemessig. Men p bane 1 var Sknevik uheldige d dei trudde dei hadde utlikna, men vart avblst for offside. I staden gjekk Trio Husnes rett opp og Mohammed Aljajan la p til 2-0. Og p tampen scora William Heggy 3-0, p noko som helst var eit innlegg. Dermed var vi godt i gong.

Vi hadde s nokre konkurransar p kunsten for kvile til ny kamp. Her var det mykje bra prestasjonar bde med treffe tverrliggar, triksing og pasningspresisjon. S var det prestisjeduell mellom G12-laga Trio Husnes og Trio Valen. Her endte det til slutt med 4-0 til valebuane. Samstundes fleska Trio G11 til med 5-0 mot skneviksgutane, som var mest klare for pizza.

For matkt p Triohuset var neste post p agendaen, fr vi ogs hadde eit par Kahoot-quizar, som sg ut til g rett heim hj gutane. Sjokolade i premie bde for quiz og konkurransane var populrt.

Trio Husnes hadde brukt opp energien p quizen og tapte heile 0-4 for kvikke G11. P andre halvdelen stanga Tristan Thorsen valebuane i leiing, men Sknevik tok fram sin beste fotball for dagen i resten av frsteomgangen og snudde til 1-2 etter to vakre ml. Men valegutane var bestemte p at dette berre var oppvarminga og snudde tilbake, slik at det endte med 4-2-siger. Ml av Sander Wang (2) og Tristan Thorsen eitt til.

Takk til alle som hjalp til med arrangementet og takk til alle som deltok. Kjekk sndag!

Grei start
Les meir [18.04.2018]
Imponerande debut i 1. divisjon av J14
Les meir [16.04.2018]
Trio - Bergen Nord 1-1
Les meir [16.04.2018]
Endelig seriestart for J14!
Les meir [14.04.2018]
Utstyrsavtalen er p plass