Kjekk og sosial jenteturnering p Kvednabekkjen

God dag p jobben for J14

Det begynte i surt vr p formiddagen og avslutta i ettermiddag i strlande vr-vr. Rosendal J14, Trio J16 og Trio J14 hadde ein flott dag i lag p vrt flotte anlegg og klubbhus.

J16-laget vant seriekamp torsdag og er i positiv utvikling
Dei to Trio laga mttes i frste kamp kl 11 i formiddag. Kampen blei prega av kraftig vind p langs og litt regn. J16 hadde vinden i ryggen i frste omgang og den var relativt jevnspelt. J14 blei litt for utlmodig med ball og det blei litt for oppjaga. Eit fint ml scora dei likevel, d Julie finn Cecilie etter 17 minutt og 13-ringen setter ballen kaldt til sides for keeper. Dette sto seg til pause. I andre omgang hadde dei yngste vinden i ryggen og klarte ogs etablera meir spel. Dette gav 2 kjappe ml etter 37min og 41min ved Julie, eit etter flott forarbeid av Cecilie og Synna og eit etter fint sltt corner av June Marie. 3-0 vart sluttresultatet.

Flinke 14-ringar fr Rosendal virkar vera klare for seriestart
Etter ein times kvile skulle J16 opp mot 14-ringane fr Rosendal. Underteikna sg ikkje mykje av denne, men det virka som ein relativt jevnspelt kamp som vart avgjort av Rosendals Siri Furdal etter 11min. Det vart kampens einaste ml og ett-mls siger til jentene i kvitt.

Trio huset fylt opp med nrmare 50 fotball jenter

Ngd vinnarlag 'Daim' i quiz
Deretter var det tid for Pizzabakeren pizza og Kahoot Quiz i festsalen p Trio huset. Kjekt sj nrmare 50 jenter samla i sosialt lag. Vinnarlaget 'Daim' hadde 3 jenter fr kvart av fotball-laga og vant knepent mot 'Dei beste'. Sjokoladeplater i premie:-). Takk til J16-trenar Jarle Hvik for kjempekjekk quiz!

Dagens siste kamp gjekk klokka 16 mellom dei 2 14-rs laga. Det vart ein god kamp, der i alle fall vi i Trio var srs ngd med gjennomfringa og mten vi framstr p. rsbeste ei veke fr seriestart er god timing. Vi spelar og spelar og fr til mange gode kombinasjonar. Slik tar vi og ledelsen 10 minutt ut i andre omgang etter eit mnsterangrep p hgresida der Malene kjem seg fri og fr sltt '45'. Der str Julie og kliner ballen p halv volley i lengste kryss. Drmme-scoring! Rosendal er som alltid farlige p ddball og etter retningsendring i feltet gr ballen i nota. Nora Strevik mlscorar etter 42min. Vi er nrmast avgjera, blant anna med ei kanon i tverrliggar fr Emma etter corner. Det endar 1-1.

For J14 imponerte spesielt midtforsvaret med Ariana og Ingeborg. Imponerande spel. Synna dominerte sentralt p midten og viste og godt igjen. Julie scorte 3 flotte ml, men sleit ellers med bli mykje involvert. Ei god treningsveke til no for alle, s skal vi vera klare for Kopervik mandag om 9 dagar:-)

Takk til Annika ye Guddal fr Rosendal og vr egen Are U for god dmming!

Ein veldig kjekk dag for alle involverte og stor takk til alle som bidrog for f dette til!

Per Einar (J14)

Grei start
Les meir [18.04.2018]
Imponerande debut i 1. divisjon av J14
Les meir [16.04.2018]
Trio - Bergen Nord 1-1
Les meir [16.04.2018]
Endelig seriestart for J14!
Les meir [14.04.2018]
Utstyrsavtalen er p plass