9arfotball for juniorlaget!

Hordaland Fotballkrets har innfrt 9arfotball i dei yngste ungdomsklassane. Allereie i inneverande sesong blir det rom for prve ut dette i alle klassar heilt opp til 19 r, og vi i Trio vil difor gjere dette med G19-laget.

Som utprving fr det innfrast permanent neste sesong, tilbyr HFK pmeldte lag i alle ungdomsklassane endre til 9arlag allereie i r. For vr del skal vi prve dette ut i junior gutar (G19). Samarbeidslaget Trio/Rosendal/Halsny har slite med f spelarar, og vi nyttar difor hvet til melde dette laget p i 9arfotball i rets sesong.

For oss i Trio, som slit med veldig begrensa banekapasitet, vil det ogs vera ein fordel, d det blir plass til trening bak eine mlet medan 9arkampane gr av stabelen.

Trenar for Trio/Rosendal/Halsny G19, Bjarte Solheim, er positiv til endringa og trur dette er vegen g for utvikle spelarane sine ferdigheiter. Mindre bane og frre spelarar gjev fleire ballberringar pr kamp for den einskilde spelar, og frre feilpasningar fr dei som no blir tilvist ein plass p benken, konstaterer Bjarte med vanleg skrsikker begeistring.

Solheim har tankar om ve inn ein offensiv 3-2-3-formasjon og vil diskutere dette med medtrenar Frode Blom nr dei samlast etter pskeferien.

Trio nskjer tilbakemeldingar p kva folk synest om innfring av 9arfotball. Er du samd med juniortrenar Solheim, eller har du andre synspunkt?

Gje din kommentar p Trio si side p Facebook.

Om nokon ikkje skjnte det, s var dette ein aprilspk :)

Grei start
Les meir [18.04.2018]
Imponerande debut i 1. divisjon av J14
Les meir [16.04.2018]
Trio - Bergen Nord 1-1
Les meir [16.04.2018]
Endelig seriestart for J14!
Les meir [14.04.2018]
Utstyrsavtalen er p plass