To kampar p eitt dgn

G17 ligg ikkje p latsida om dagen, treningskamp bde tysdag og onsdag. Frst mot damelaget, s mot G19. Det endte med halvanna grei prestasjon, og ein skral omgang til slutt.

Mot damelaget skulle vi fre kampen og ha ballen mykje i laget. Det klarte vi greit, men heller ikkje meir. Vi har mykje g p nr det gjeld presisjon og legge sjela i pasningane. Sander scora to gonger fr pause, begge etter assist fr Samson. Det frste etter frispark, det andre som avslutning av eit flott angrep.

I andre omgang kom det fleire ml, men samstundes vart vi ogs meir frista til gjere ting p eiga hand. Daniel sitt dribleraid var flott, men ikkje den type spel vi nskte sj i denne kampen. Tarmo fekk ein liten omgang som spiss og var sist p to flotte scoringar etter strlande angrepsspel. Said fastsette sluttresultatat til 7-0 d han kom rundt p kant og skaut sjlv fr skr vinkel i staden for finne medspelar framom ml, slik han burde. Alt i alt ein ok kamp av oss, men som nemnt, mykje kunne vore betre.

Trio G17-Rosendal/Trio 7-0 (2-0)
Laget (ml i parentes): Aref - Ole Martin, Edvin, Tarmo (2), Yaser - Sander (2), Espen, Samson - Mathias, Jonas (1), Erik - Vegar, Said (1), Simen, Daniel (1).

Onsdag rett etter skuletid var det s tffare motstand nr juniorlaget (junior 1) var motstandar. Herleg at ein smsjuk Lars Ryrvik gjorde come back med dommarflyta! Ni r sidan sist, kom han fram til. Men elles vart inngangen til kampen ganske rotete. Vi mnstra sjlv berre 12 mann, men G19 var enda verre stilt og lnte ein fr oss, samt at trenarane Bjarte og Christian spelte ein omgang kvar. I andre omgang bidrog vi med ein god del vas sjlv ogs, og leverte ein prestasjon vi ikkje kan vera bekjent av. Skal vi halde p slik, blir det stygge sifre i rets serie.

Men frsteomgangen var mykje betre. Her leverte vi solid og var relativt godt organisert. Ein susar i krysset fr Torstein, samt at A-laget sitt hurtigtog Nikolai tok fram toppfarten og gjorde stillinga 0-2 midtvegs, skal vi ikkje skjemst over. Men at det sto 2-8 til slutt, er ikkje bra. D hang vi ikkje saman utan ball og gjorde mange skrpelege prestasjonar p gode overgangsmoglegheiter. Fine trysteml av Mathias og mlmaskina Espen, det fr vi ta med oss.

Trio G17-Trio G19 2-8 (0-2)
Laget: Torstein - Simen, Espen (1), Edvin, Yaser - Sander, Ole Martin, Samson - Daniel, Jonas, Mathias (1). Samt Mohammad (1), utlnt til G19.

Ny kamp om ei veke, borte mot Solid.

- G17-trenar Are Ulseth

I gang med innesesongen
Les meir [21.01.2019]
Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!
Les meir [20.01.2019]
Innkalling til rsmte i Trio