Uavgjort i jamnspelt treningskamp

Treningskamp G17-G16 2-2 (0-1, 1-0, 1-1). Gutelaget og frsters juniorane braka i hop til treningskamp p Kvednabekkjen fredag kveld. Etter ein sur februar heilt utan kampar, var spelegleda til ta og fle p og totalt 33 gutar var p plass. Det vart ei jamt og tett affre, og det var greit det endte uavgjort.

Vi p G17 var ikkje ngde med frsteomgangen. Vi har utfordringar med kommunikasjonen og nyaktigheten og tek ikkje dei moglegheitene vi fr. I tillegg klarar vi ikkje utnytte det fysiske overtaket vi br ha som litt eldre. Sander heada ein corner over d han brtt sto leine p femmeteren og i motsett ende sendte Steffen keeper Aref ut i full strekk med eit knallskot i langhjrnet. Men ml vart det ikkje fr rett fr den frste av to pausar (vi spelte 3x30 minutt). D netta Mads for G16 p ein overgang.

Vi bytta 5 mann i pausen og fekk noko meir tak p det etter kvilen. Men frst mtte Aref i aksjon med ei ny kjemperedning d Mads kom gjennom. S ein liknande sjanse for oss, der G16-keeper Torstein meisterleg redda d Daniel kom leine mot han. Kristoffer hadde ein susar i tverrliggjaren, fr Daniel utlikna d Samson tredde han elegant gjennom midt i omgangen. Fr pausen leverte Aref ei fantastisk redning d han fista eit langskot over tverrliggjaren. Dermed 1-1 etter to omgangar.

Nye fem bytter og vi var klare for omgang tre. Her var Sander tidleg framp med eit skot over, men banens yngstemann Isak var meir presis d han p halv volley fyrte ballen opp i vinkelen. 1-2 favr G16. Men s var det denne notoriske mljegeren Espen da. Det gr ikkje ein sesong utan han scorar eit ml, og han viste at han meiner alvor ogs i r. P tampen var han framme p ein retur og sette utlikninga i ml fr kort hald.

Dermed uavgjort i ein jamnspelt kamp. Vi har mykje g p nr det gjeld fysikk, og fr hve til bryne oss p det i internoppgjer mot G19 p onsdag, samt mot Solid G19 onsdagen etter.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Treningskamp G17-G16 2-2 (0-1, 1-0, 1-1)
0-1 (28 minutt) Mads Jrgensen
1-1 (48 minutt) Daniel Srtveit
1-2 (75 minutt) Isak Mo
2-2 (88 minutt) Espen Aakre Sjo

Dommar: Miomir Milenkovic.

Trio G17 sitt lag:
Aref Hosseinizada - Tarmo Tars, Edvin Vgen Bjrgvik, Simen Hellevik Lie, Jonas Teigen - Espen Aakre Sjo, Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim - Erik Thomas, Sander Dolonen Brkken, Said Mohammadi. Mathias Gjelseng, Kristoffer Tangstad, Daniel Srtveit, Tristan Fredlund, Yaser Tarakhel, Tormod Sund Vrdal.

Trio G16 sitt lag:
Torstein Olderkjr, Steffen Srtveit, Erlend Nissestad, Mathias Hansen Eide, Mohammad Barakzai, Anders Eide Bjrneble, Brynjar Gjerding, Mads Jrgensen, Isak Mo, Lars Olderkjr Larsen, Trym Solheim Fjelland, Hallvar Saghaug, Alen Foric, Christoffer Nygrd Hillestad, Marcus Fjelland Hvik, samt ein skada Bjrn Einar Hvidevold.

- G17-trenar Are Ulseth

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre