Meget bra 11ar debut av J14 i Rosendal

Blide jenter etter ein sterk debut i 11ar fotball

J14 spelte onsdag kveld sin frste 11ar kamp nokon gong. Turen gjekk til Rosendal for mte med det gode mannskapet til Hvard Strevik. Jentene gjorde ein meget bra prestasjon, men fekk ikkje betalt i form av resultat. Heller ikkje veldig viktig i februar:-)

Rosendal stilte med nymka bane og full dommartrio, imponerande!

Dagens Trio jente vart Ariana etter svrt god kamp som midtstoppar
Vi var 13 jenter denne kvelden og spelte 3 omgangar p 25 minutt. I mangel av utprega mlvakt, tok Malene, Cecilie og Ariana sporty ein omgang kvar i buret for laget sitt. Flott gjort!

Frste omgang er vi svrt gode og ser ut som vi ikkje har gjort anna enn spela 11ar fotball. God struktur i forsvarsspelet og hard jobbing gjer at Malene fr svrt lite gjere omgangen ho str i ml. Framover produserer vi flust med sjansar, rikelig til avgjera kampen i frste omgang. Julie har blant anna 2 kanoner i stolpen og Cecilie rundar keeper uten at ballen vil inn. Det kunne fort sttt bde 3 og 4-0 etter 25min.

Andre omgang er Rosendal oftare p vr halvdel og Cecilie fr meir gjera som keeper. Men fortsatt slepp vi ikkje til anna enn halvsjanser i form av langskudd og innlegg. Vi klarar heller ikkje produsera mykje desse 25 minutta.

Siste omgangen er vi bedre igjen og skapar meir. Ariana har lite gjere i buret. Mlet kjem p ein situasjon som ikkje er ein mlsjanse, men ein svrt glatt ball i kulden som glipp ut av hanskane. Kampen ebbar ut med 1-0 til heimelaget.

Vi gjer totalt sett ein veldig bra kamp og vi er kjempefornyd med jentene. Prestasjon bde offensivt og ikkje minst defensivt er solid og lovar godt for sesongen. Dagens Trio jente m bli Ariana som spelte prikkfritt og utrulig bra som midtstoppar dei 2 frste omgangane. Forvrig jevnt bra av heile gjengen:-).

Bjrn & Per Einar:-)

Vel mtt til TINE Fotballskule 2018