Sterk prestasjon av J14 p Trio Cup i Husneshallen

Glade jenter sikra seg 2 trofe i Husneshallen i helga

Smjentelaget J14 hadde ei travel helg i Husneshallen i helga. Forutan spel i 14-rs klassen sundag, deltok jentene i 16-rs klassen dagen fr. Og der skulle dei bita fr seg og gjera seg godt bemerka:-)

Cecilie imponerte bde som keeper og spiss
14-rs laget hadde i 2017 heile 7 jenter som fekk prva seg i kamp med J16-laget. Desse 7, samt 13-ringen Cecilie Ens Medhaug som keeper, fekk utgjera J14 sitt lag i kamp mot 2 r eldre jenter. Totalt 9 lag i denne klassen og vi gjekk gjennom puljespel mot Trio J16-1, Rosendal Kvit og Odda J14/15 Raud med 2 sigrar og ein uavgjort. Litt sjokkerte kunne vi sl fast at vi hadde vunne pulja.

I semifinalen skulle ein opp mot eit Halsny lag som i stor grad var bronselaget fr Norway Cup i sommar. Skulle vera rtt parti, men p 13 minutt innefotball kan sjlvsagt alt skje. Etter ein heroisk innsats av alle og Cecilie som ein vegg bak klarte vi 0-0 og trakk likegodt vinnarloddet i straffekonken etterp. Jentene var etter dette heilt tomme og hadde lite gje i finalen som starta p direkten etter semi. Imponerande innsats uansett! P laget spelte utanom Cecilie i mlet flg. jenter: Julie Ersland, Synna Gjerding, Emma Meling, Linnea Rusten, Ingeborg Hagan, Aurora Mathisen, June Marie Bjelland.

Sundag var det spel i J14, der det forutan vre 2 lag var med 2 lag fr Rosendal og eit fr Uskedal. Dei 7 utespelarane vre fr dagen fr var fordelt 4 og 3 p dei 2 laga i eit forsk p 2 jevne lag. Likevel var det vrt J14-2 som var sterkast denne dagen og var finaleklare etter 3 strake sigrar. J14-1 noterte 1 siger og nokre knepne tap. I finalen mot det sterkaste Rosendal laget gjer vi ein meget bra kamp, der bildet egentlig er veldig likt p semifinalen mot Halsny dagen fr. Problemet er at no er det vi som kjrer heile kampen og skapar mange store sjansar, men ballen vil ikkje inn i mlet bak den gode keeperen til Rosendal. Denne gongen gjekk straffekonken feil vei for oss og dermed to 2. plassar p jentene p 2 dagar. I tillegg til dei som var i aksjon lrdagen, spelte flg p sndag: Ariana Quam, Astrid Borgen, Malene Heimvik, June Hammer, Leah Mo (sleit med skade). Flott innsats av alle 13!

Like kjekt skal det bli p onsdag, d skal jentene for frste gong prva seg p 11ar fotball. Vi tek turen til Rosendal for treningskamp mot dei flinke jentene i kvitt. Satsar p 3 x 25 minuttar i debuten p full bane.

Imponerte trenarar,
Bjrn & Per Einar