Super helg p Bergen Fotballfestival for J14

Det blei stopp i kvartfinale for dei flinke 14-rs jentene til Trio i Bergen Fotballfestival

Etter eit suverent puljespel laurdag, der begge laga vre endte som puljevinnarar, var det med spenning vi skulle opp mot Gneist og Ostery i kvartfinalar i A-sluttspelet sndag ettermiddag.

Trio Raud hadde p papiret strst sjanse trudde vi, mot Gneist Hvit. Vi kjrer kampen i starten og er beste laget. Store sjansar blir skapt, men ballen ville ikkje inn. Leah kjem nrmast med ein susar i stolpen, ellers stod Gneist keeperen som ein levande vegg. D gr det som det ofte gr, Gneist scorar mot spelets gang til 0-1. Vi fortsett kjra kampen og er nr utligning fleire gonger. No skapar og Gneist meir p kontringar og Malene spelar stort i mlet og held oss inne. S kjem det ein tff duell med Malene og 2 utespelarar der alle 3 blir liggande og ballen fri 2 meter fr ml. Den blir sendt i ml og 0-2. Litt surt tap i ein kamp vi like godt kunne vunne, men bra gjennomfrt av alle jentene.

Trio Bl skulle opp mot Ostery, som bare hadde eitt lag med i J14 og dermed nok var eit meir 'toppa' lag enn oss og andre med fleire lag kvar. Jentene kjempar heroisk, der spesielt Ariana og keeper Cecilie leverer p ypperste niv. Det vippar p 1-2 og vi har ein ball i tverrliggar, men der marginar var med i gr er dei i mot i dag og Ostery scorar eit til og fortent siger 3-1. Ostery gjekk seinare hen og vann finalen mot eit anna lag som bare hadde eitt lag i klassen, nemlig sane. Finalen enda 3-2 til ylaget:-)

Jentene kan vera stolte over bde prestasjon p banen og oppfrsel ellers. Ein super gjeng vera p tur med!

Bergen Fotballfestival er ein kanonkjekk cup vera med p. Med krllgras som underlag i Vestlandshallen og 'normal' ball, er det glimrande trening p sm banar der ein m agera raskt heile tida i stort tempo. Vi bestemte oss allerede i helga at vi m tilbake og spela denne cupen om eit r. Anbefalast!

Rekrutteringsdag p Kvednabekkjen
Les meir [24.05.2018]
J13 Trio Rosendal 3-1(2-0)
Les meir [24.05.2018]