Tft med tynt mannskap

G19: Trio1-Trio2 11-2. Ein uformell treningskamp mellom det som historisk nok er vre to juniorlag i komande sesong. Dei yngste, ogs kjent som G17, var for svekka av fleire frver til at det vart srleg spanande. I periodar var det bra, men srleg avslutninga i kvar omgang vart det for tft. Faktisk kom 8 av 11 baklengs i dei siste 10 minutta av omgangane.

17-rslaget mnstra berre 11 mann og mangla 4 av dei 6 som tilhyrde frstelaget p G16 i fjor. D blir det hardbart mot eit lag som i utgangspunktet er bde eldre, strre og betre enn oss. Utan innbyttarar og med to keeprar, slik at den eine mtte spele ute, var det og lite rom for endringar undervegs, og nokre av vre har ikkje form til full kamp i hgt tempo. Enno. Slik sett var det ikkje s rart at det rann veldig p med baklengs i dei siste minutta av kvar omgang.

Elles var det ein god del bra sj. Vi tok leiinga i kampen p eit flott skot av Daniel, og sjlv om Trio 1 hadde eit klart overtak i spel, s var vi langt over midtvegs i omgangen fr dei hadde snudd. Mykje bra arbeid defensivt, men samtidig for mange naive balltap p eigen halvdel.

I andre omgang kom vi godt ut og Daniel hadde ein susar i tverrliggjaren p frispark fr 18 meter, og kort etter reduserte han ogs etter strlande forarbeid av Mathias. Trio 1 la seg lgare i presset i etter pause og dette var noko vi ikkje meistra bra. Vi vart faktisk meir usikre p kva vi skulle gjere nr vi ikkje fekk hgt press p oss. Men defensivt var frste halvparten bra, fr det gjekk stadig trare siste kvarteret. Og dei siste ti minutta var vi heit tomme, d kom heime 5 baklengs.

Skit au! Med bautaer som Espen, Tarmo, Ole Martin og Samson p plass er vi meir robuste til st i mot tffe motstandarar. I dag mtte Kristoffer og Mathias prve seg p sentral midt, truleg for frste gong i sitt liv. Dette er karar som kjem meir til sin rett i sine vante rollar, men Mathias fr likevel pokalen som vr beste spelar i dag.
Godt vera i gang!

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio1-Trio2 11-2 (5-1)
0-1 (6 minutt) Daniel Srtveit
1-1 (14 minutt) Torstein Myklebust
2-1 (24 minutt) Hvard Vgen
3-1 (30 minutt) Hvard Vgen
4-1 (34 minutt) Alexander Johnsen
5-1 (36 minutt) Torstein Myklebust
5-2 (47 minutt) Daniel Srtveit
6-2 (63 minutt) Oliver Lygresten
7-2 (71 minutt) Torstein Myklebust
8-2 (73 minutt) Henning Solheim
9-2 (75 minutt) Marius Quam
10-2 (76 minutt) Hvard Vgen
11-2 (79 minutt) Oliver Lygresten

Dommar: Ruben Rogne

Trio 1 sitt lag:
Sindre Lemicka Brix, Oliver Lygresten, Sander Eik Vevik, Henning Solheim, Vebjrn Holmedal, Simen Mehammer, Torstein Myklebust, Marius Quam, Christian Fjelland Srsten, Rasmus Eik Sjo, Hvard Vgen, Alexander Johnsen, Brede Grnningen jr.

Trio 2 sitt lag:
Aref Hosseinizada, Yaser Tarakhel, Edvin Vgen Bjrgvik, Simen Hellevik Lie, Tormod Sund Vrdal, Said Mohammadi, Sander Dolonen Brkken, Kristoffer Tangstad, Mathias Gjelseng, Omid Karimi, Daniel Srtveit.

- Trenar Trio 2, Are Ulseth

Grei start
Les meir [18.04.2018]
Imponerande debut i 1. divisjon av J14
Les meir [16.04.2018]
Trio - Bergen Nord 1-1
Les meir [16.04.2018]
Endelig seriestart for J14!
Les meir [14.04.2018]
Utstyrsavtalen er p plass