rsrapport J14

Januar 2017 startet vi opp med fotball for j14. De stod uten trener, men var s heldige f trene med J16 og satte i gang sesongen med 7 spillere.

Helt ferske som et lag og med fersk lagleder som omtrent ikke visste opp ned p en fotball var det litt ustrukturert i begynnelsen. Mange timer har gtt med til lese seg opp p regler, taktikk, velser og annet. Jentene har vrt helt fantastiske og tlmodige med laglederen sin.

Siden vi bare var syv spillere mtte vi lne spillere og J13 har vrt helt fantastiske og stilt opp. Sesongen startet med en walk-over som var litt skuffende men Ulvik synes det var for lang reisevei. S spilte vi 2 kamper som endte uavgjort, fr vi tapte de tre siste i vr-sesongen. Jentene begynte bli bedre kjent og hadde veldig lyst til vinne en kamp, og jeg som lagleder leste mer om taktikk og plaget styret i Trio med alle mulige sprsml. Jentene nsket ha egne treninger for trene som et lag. S etter hvert startet vi med treninger p tirsdager for J14.

Som trener/lagleder for jentene mtte jeg ogs finne ut av hvordan man gjennomfrer en treningskt. Googlet mye og i tillegg fikk jeg gode tips fra flere hold, Kjell Magnar Eide, trenerne til J16 og J13, Are Ulseth, Trond Thorsen og mange andre var behjelpelige. Men jeg hadde ikke klart flge opp jentene p kampene uten fantastisk hjelp fra Beathe Ingvaldsen Hydal. I tillegg Rune Hydal som har stilt opp som sjfr/bussjfr og en god stttespiller.

Med god dugnadsinnsats fra jentene og midler fra Trio kom vi oss p l-cup i sommer og hadde en fantastisk weekend med jentene. Igjen stilte Beathe og Rune opp og vi var tre voksne som reiste p tur med 9 jenter to var lnt fra J13. Vi tapte alle kampene, fikk noen stygge skader, men humret var p topp hos jentene og jeg tror alle hadde det fint p tur, de voksne inkludert!

Hst-sesongen kom og vi var bedre forberedt. Jentene fikk faste posisjoner og vi jobbet mer mlrettet. Vi hadde en litt kjedelig tur til Odda hvor vi ikke ble tatt s godt imot og tapte i tillegg 13-0. Det var surt, men derfor var det enda mere gy ta Odda litt p senga nr de kom til oss og vi ledet i begynnelsen av frste omgang. Vi tapte kampen, men det var gy ikke la Odda knuse oss som de trodde de skulle gjre.

Underveis i hstsesongen fikk vi noen nye spillere slik at vi til sammen ble 11 spillere. Vi hadde derfor ikke lenger behov for lne fra J13. Jentene begynte bli mer rutinerte og spilte flere veldig gode kamper. En vakker regnfull lrdag knuste vi Stanghelle/Dale/Vaksdal og reiste hjem med en 2-3 seier!

Jentene har i lpet av sesongen vokst som et lag og jobbet godt, alltid i godt humr, totalt scoret de 24 ml i sesongen og jeg har kost meg hvert eneste minutt med jentene. Det blir litt vemodig men samtidig spennende bli sltt sammen med J16 til neste r.

Tusen takk til foreldre og alle andre som har stilt opp rundt J14 og en ekstra stor takk til Beathe og de fantastiske jentene p J14!

Hilsen trener/lagleder for J14

Wendy Morstad

Innkalling til rsmte i foballgruppa
Les meir [16.01.2018]