Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13

Trio J13 anno 2017 og fotballeiar Kjell Magnar etter medaljeseremoni

Foreldra gjorde stas p 13-rs jentene sine torsdag kveld p Trio huset. I 2 timar var jentene i fokus d vi mimra 2017-sesongen og sg litt framover til neste sesong. Og mat og drikke var i toppklassen.

Koldtbord gjennom spleiselag, enkelt og knallgodt
Jentene kan sj tilbake p ein flott sesong, jfr rsrapport publisert tidlegare p denne sida. I serien noterte laget 10-0-3 p 13 kampar med mlforskjell 56-20. Etter det vi veit var jentene einaste laget i ungdomsklassen i Trio som vann serien i haust. Som bevis p dette fekk hadde jentene gjort seg fortente til medalje fr kretsen. Leiar i fotballgruppa, Kjell Magnar Eide, stilte opp og starta kvelden med utdeling av medalje til kvar spelar og la til fine ord til bde jentene og foreldregruppa.

Litt stt hyrer med:-)
Etter ha kosa oss med eit knallgodt koldtbord, dessert og kaker, var det tid for gjennomgang av 2017-sesongen. Her hadde trenarane ulike uformelle kringar. Desse vart premiert med ei stor Stratosplate og vart som flger:

Ida var flinkast stilla p trening i 2017

Best trenings oppmte: Ida Helen Gudding
Mest framgong i sesongen: Emma S. Meling & June Marie S. Bjelland
Toppscorar: Julie S. Ersland (28 ml)
rets spelar: Synna H. Gjerding
Deretter fekk alle jentene kvar sin liten oppmerksomhet med personlig helsing fr trenarane.

Vi planlegg stor aktivitet i 2018 og allerede midtvegs i januar skal vi p frste cup, Bergen Fotballfestival i Vestlandshallen. Ellers planlegg vi med et par innecupar i Husneshallen og Zinken Cup i Odda fr seriestart. Fr sommarferien gr turen til B for helgecup der i juni. Seriespel planlegg vi gjera i 1. div i Rogaland, det blir ei stor utfordring.

Avslutninga var ein knallbra Kahoot Quiz laga av the Mathisens, den var bde gy og spennande. Vinnar vart Astrid Borgen, som fekk ein julesokk med snop for det:-)

Stor takk til primus motor og lagleiar Frydis for opplegg og gjennomfring og alle fresette for ein kjempekveld i Trio huset. Hpet er at dette gir ein solid dose inspirasjon til oppstart ny sesong i januar.

Vi nyttar hvet til nska alle ei god jul og eit godt nytt fotball-r!

Bjrn & Per Einar:-)

Friidrett: Resultater seriestemne 11.juli
Les meir [12.07.2018]
Friidrett: 'Kvinnhering' til OL!
Les meir [10.07.2018]
Friidrett: Seriestemne p onsdag (11/7)
Les meir [08.07.2018]
Svmmegruppa treng hjelp