Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

rsrapport Trio J13

Glade jenter etter ha levert ein flott sesong i 2017

2017-sesongen har vore ein kjekk og svrt framgongsrik sesong med mange nye opplevelsar for 13-rs jentene til Trio.

Laget trengte litt tid p setta seg skikkelig ettersom det var ei samansling av fjorrets J12-lag hos Ternen og Trio som har danna rets J13-lag. Her m vi retta ein stor takk til den jobben Kjetil Heimvik og co i Ternen har gjort ra i forveien, det var flinke jenter vi fekk over til Trio:-). Vi har lge stabilt p 13-14 jenter, hatt 2 treningar i veka og svrt godt treningsframmte. Ein gjeng med ivrige og lrevillige jenter.

Toppscorar Julie har hatt stor framgong i r og enda p 28 ml
Sportslege resultat / Cupar:
Innecup J13 Husnes: Semifinale
Zinken Cup Odda (ute): Semifinale
Regy Cup Haugesund (ute): Semifinale A

Sportslege resultat / Seriespel:
Vr: 4. plass av 6 lag i 2. div Sunnhordland etter 2 sigrar og 3 tap
Haust: 1. plass av 5 lag i dobbel serie etter 8 strake sigrar. Tap i semifinale KM 2. div.

Toppscorar: Julie Soma Ersland (28 ml p 12 kampar, meir enn faren hadde i snitt det:-))

Som resultata i seriespelet indikerer, har laget utvikla seg voldsomt i lpet av sesongen. Spesielt gjorde sommartreningane (1 pr veke) godt, der vi bare spelte fotball. Nivet i J13 er meget bra bde i Kvinnherad og i Sunnhordland. Blant anna kom Uskedal sitt lag til finale i B Sommerland Cup i sommar og Rosendal vann B-sluttspelet i sjlvaste Norway Cup. Begge desse laga slo vi i begge kampane i haust, etter at vi tapte mot dei i vr. P Stord har vi Trott og Stord strekka oss etter, dei spelte 1. div i haust.

Elles har vi hospitert spelarar til bde J12, J14 og J16, eit samarbeid som har gtt meget bra.

Vi skal feira ein kjekk sesong p Trio huset 14/12 og trenar minst ut november. Mulig jentene krev trena fram til 14/12 og:-).

Neste r vil vi prva delta p litt helgecupar vinter/vr og p B Sommerland Cup i juni. Seriespel vil bli enten i Sunnhordland eller Rogaland. Vi ser fram til fortsettelsen!

Flgande 16 jenter har spelt seriekampar for J13 i r:
Lotte Ness, Margrethe Hillestad, Cecilie E. Medhaug, Malene Heimvik,Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen, Linnea E. Rusten.

Sttteapparat har vore lagleiar Frydis N. Mathisen, hjelpetrenar Bjrn B. Mathisen og hovedtrenar Per Einar Gjerding. Elles har ystein Ersland og Stig Rusten hatt noken treningar ved frvr og andre fresette hjelpt og stilt opp ved behov. Kjekt med ei slik foreldregruppe!

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13
Les meir [15.12.2017]