Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

J13: Sfteland for sterke for Trio-jentene i semifinalen

Tap i semifinale, men jubel for kjekk og god sesong

J13, 2. Div Hordaland, Semifinale KM: Trio - Sfteland/Nore-Neset 1-3 (1-0).Trio jentene rysta storfavoritten fr Sfteland, men mtte til slutt sj finaleplassen g til motstandaren etter ein fortent 3-1 seier mot vre jenter.

Nok ein straffescoring av Emma
Dagens motstandar skilte seg umiddelbart ut fra dei 5 andre puljevinnarane d vi frst sg p dette. Dei mista opprykk til 1. divisjon med eit ml i vr og har ikkje avgitt poeng i haust. I kvartfinalen slo dei Sotra 2 med solide 5-0. S vi var frebudde p mta eit godt lag i dag.

Flott kamp av June Marie
Med tidlegare stor-scorar p Trio sitt A-lag, ystein Ersland, som coach pga jobbreising p trenarane, gjekk jentene rett i angrep og kjrte hgt press. Julie er nre allerede etter 2 minutt. Midtvegs i omgangen fr vi tildelt straffespark og Emma scorar for fjerde gang p 4 straffar siste 6 vekene. Det blgar fram og tilbake med sjansar for begge. Cecilie ryddar godt opp i Trio buret, mens bde Julie og Emma har store muligheter til auke leiinga til Trio. Ein god omgang av jentene og 1-0 leiing til pause. Vi har vist at vi held nivet til dette gode laget.

Sfteland har eit jevnt og godt lag med frre spelarar enn oss totalt og lite bytting. Vi er (heldigvis) 14 og byttar masse. Sfteland spelar meir og meir direkte og pumpar lange ballar opp. Det gjer at midtbanen vr kjem mindre med i spel og det blir ein type fotball som er litt fr det vi ver p i det daglige. Sfteland snur kampen i andre omgang med 3 ml og vinn til slutt fortent 3-1 i ein kamp Trio like godt kunne vunne med bedre uttelling p sjansane mot ein god mlvakt p andre laget.

D er vi ferdig med kampane i 2017, men trenar ut november mned fr vi tar fri i julemnaden. Jentene har vist ein utrulig evne til lring og vi har aldri sett eit lag utvikla seg s mykje i lpet av ein sesong. Veldig kjekt:-))

Laget i dag:
Cecilie E. Medhaug, Malene Heimvik,Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen, Linnea E. Rusten.

Triofesten
Les meir [16.11.2017]