Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Jamnare enn venta

Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

Treningskamp: Trio G16 - Trio/Halsny G19 3-3. Juniorlaget stilte utan sine 5-6 beste, som spelar fast p A-lag og G16 stilte med 16-ringane, som neste r blir frsters juniorar. Med tre midtstopparar p frverslista kunne det bli tft, men G16 kom bra i fr det. Juniorane var nok ikkje max pskrudd, og G16 fekk servert to ml p tull og fjas p slutten. Juniorane var eit hakk betre, men ikkje meir enn eitt hakk.

Juniorane dominerte kampen sett under eitt, men 16-ringane hang relativt bra med. For oss var dette ein grei mte f smake p juniornivet p, fr vi skal opp p det trinnet neste sesong. Vre tre fokusomrder var p ting som underteikna veit vi treng jobbe med fram mot neste r:
  • 1) Tempo i bein og hovud. Alt gr raskare p junior, vi m springe fortare, behandle ballen raskare og tenkje raskare. Dette lyste mange bra i kampen, sjlv om vi nok fekk hjelp av at G19 ikkje var s hissige p grauten som dei kan vera.
  • 2) Kroppskontakt. Trre ta duellane og g i kroppen p motstandar. Her sg vi mykje bra fr fleire, men tidvis var vi ogs litt for usikre og naive. Som venta sleit vi p daudballar.
  • 3) Unng farlege balltap p eigen halvdel. Her har vi mykje g p. Vi spelar til tider med meir risiko enn godt er.
Juniorlaget frte kampen ganske solid i frste omgang, men skapte ikkje veldig mykje. Farlegast vart det nr hgreback Oliver kom fram og slo fleire gode innlegg. Men to frste mla kom etter daudballsituasjonar der vi ikkje var besluttsame og oppofrande nok i feltet. Vi fekk ei redusering d Jonas vann ballen av eit litt uvrent forsvar, og elegant styrte ballen inn fr 20 meter. Men siste kvarteret av omgangen var vi kraftig i ulage. Midtbane og forsvar sto for hgt og vi klarte ikkje halde press p ballfrar p midten. Fleire gongar mtte vi jage heim p ballar i bakrom, og kunne berre takke ein strlande keeper Tormod samt noko ukonsentrerte G19-angriparar for at det berre sto 1-2 midtvegs.

Fokus i pausen var det same som fr kamp. Ogs i andre omgang klarte vi det defensive arbeidet bra i frste halvdelen. Vi klarte ogs f meir presisjon framover og hadde meir tru p at vi kunne skape sjansar. Gaute hadde ein susar som gav retur, utan at nokon var vakne p den. Og Daniel fekk ein stuss og var gjennom, men keeperinnbyttar Henning fekk nok fingrar p ballen til at den gjekk i stolpen.

Juniorane hadde ogs i denne omgangen fleire sjansar enn oss, men ogs keeperinnbyttar Aref var solid som banken. Gode angrep gav Tazo og Marcus store sjansar, men det vart med nesten. Og Torstein var nrast d han nikka Marcus sitt gode frispark i tverrliggjaren. Og keeper Vebjrn, som viste formidabel speleglede d han slapp til ute, varta opp med eit brassespark, som Aref avverga.

P tampen vart det litt mykje tull og fjas fr juniorane. sende keeper opp p corner p 3-1, gjer ein berre i uformelle treningskampar. Men re til Aref for ha roen til igangsette kontringa kontrollert, og enda meir til Daniel, for perfeksjon og ro til vrenge ballen inn fr 30 meter. P tampen fekk vi ogs utlikning, p ein ganske lik mte. Ogs her var keeper p langtur og Daniel fekk utlikne, dog hgst sannsynleg fr klar offsideposisjon. Tormod var i allefall klar p at han hadde ein perfekt assist.

G16 skal vera ngde med innsatsen og leverte til tider bra p mykje av det vi fokuserte p. Vi merkar at junior er eit steg opp i fr kva vi er vane med i r, men med god jobbing gjennom vinteren er forskjellen ikkje uoverkommeleg.

Alt i alt ein triveleg duell p tampen av sesongen. Vi ser ut til ha eit uvanleg stort antal spelarar p junioralder neste r. Kanskje ligg det an til to lag! Det m vera frste gong i Trio si historie i s fall.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Trio G16-Trio/Halsny G19 3-3 (2-1)
0-1 (19 minutt) Rasmus Eik Sjo
0-2 (22 minutt) Christian Fjelland Srsten
1-2 (29 minutt) Jonas Teigen
1-3 (57 minutt) Marcus Stendal
2-3 (73 minutt) Daniel Srtveit
3-3 (77 minutt) Daniel Srtveit

Dommar: Thomas Strksen, Halsny
Tilskodarar: Om lag 35

Trio G16 sitt lag:
Tormod Sund Vrdal (Aref Hosseinizada fr 40 min), Yaser Tarakhel, Ole Martin Byrknes, Edvin Vgen Bjrgvik, Mathias Gjelseng (Tormod fr 68 min), Gaute Thorkildsen, Samson Nyrud Uppheim, Omid Karimi (Sander Dolonen Brkken fr 30 min), Mohammad Barakzai (Vegard Fausk fr 35 min, Mohammad fr 70 min), Jonas Teigen (Daniel Srtveit fr 60 min), Said Mohammadi (Omid fr 70 min).

Trio/Halsny G19 sitt lag:
Vebjrn Rssland (Henning Solheim), Oliver Lygresten, Sander Eik Vevik, Marcus Strksen, Preben Heimvik, Christian Fjelland Srsten, Jonas Tazo, Torstein Myklebust, Sebastian Blom, Rasmus Eik Sjo, Hvard Vgen, Dion Attille, Marcus Stendal.

- G16-trenar Are Ulseth

Triofesten