Seier i sesongavslutningen

G16: Trio-Sveio 1-0. Trio tok i mot Sveio til sesongavslutning p Kvednabekkjen. Selv om Sveio hadde sltt oss 2 ganger tidligere i sesongen (trippel serie), s var troen p revansje stor. Og revansje fikk vi!

Nyutnemnt kaptein: Anders
Vi har jobbet hardt med styrke innsatsen, spillegleden og troen p oss selv den siste tiden. Etter 3 gode bortekamper var det endelig tid til vise det frem hjemme.
En spillergruppe med selvtillit entret Kvednabekkjen i sterk vind denne novemberkvelden. Vi visste at med 100% innsats i bunn, gleden av spille fotball med kompiser og sterkere tro p egne ferdigheter s var mye gjort. Om det holdt til seier fikk vi se, men vi skulle i alle fall gjre vrt.

Vi startet godt i sterk medvind og presset Sveio bakover p banen. Flotte kombinasjoner og trkk i taklingene gjorde troen enda sterkere. Vi skaper ikke s mange sjanser men slipper til enda frre.

Halvveis i omgangen scorer vi p en flott heading etter hjrnespark. Fortjent ledelse og selvtilliten ker. Resten av omgangen er vi gode, der vi spesielt er trygge defensivt.

I pausen ble vi enig om at dette var veldig bra. Men alle glemmer en god 1ste omgang hvis 2dre omgangen blir drlig. Derfor var det nullstilling p alle mann.

Selv i motvinden klarte vi skape flere sjanser enn Sveio. Vi slipper de til bare 2-3 ganger i lpet av kampen, s dette er meget bra. Med 10 minutter igjen av kampen viser en streng, men rettferdig dommer ut Sveio sin kaptein. At en av banens strste, kraftigste og mest tekniske spillere regelrett blir s sur at han blir utvist sier mye om den innsatsen spillerne vre legger ned. Vi klager ikke p dommeren, uansett! Deretter kontrollerte guttene inn 3 poeng. Herrrrlig!

Et fysisk robust Sveio lag fikk virkelig kjenne p innsatsviljen og spillegleden til vre gutter. Mye dueller, masse lping og f mlsjanser m nok vinden ta en del av skylden for. Men skylden for vinne; den skal spillerne f! Strlende innsats av alle 14.

Kampfakta fra Kvednabekkjen

G16: Trio1 Sveio1  1-0 (1-0)
1-0 (22 min.) Mathias Hansen Eide
1 gult kort til oss, 3 gule (1 rdt) kort til Sveio.

Trio: Lars, Samson, Espen, Simen, Brynjar, Anders, Torstein, Mohammad, Jonas, Ole Martin, Mathias, Mads, Sander og Gaute.

- rjan

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1