Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Full pott for J13 i haust

Jenter utan poengtap p 8 kampar etter sommarferien

J13, 2. div avd 6: Trio - Rosendal 3-1 (1-0). Jentene hadde allerede fr kampen sikra seg puljeseier og retten til spel om KM-tittel 2. div etter 7 strake seire i haust. Vi var enige fr kamp om prva gjera ein god prestasjon, s fekk resultatet bli som det blei. Prestasjonen var god og d blei resultatet bra og.

God kamp og 2 ml p Synna
Det var tydeleg 2 tente lag utp der som etterkvart kjenner kvarandre rimelig godt. Rosendal pakka inn vr storscorar Julie og ho slapp lite til i frste omgang. Ein relativt sjansefattig omgang der Trio var beste laget og hadde dei sjansane som kom. Det var derfor ikkje ufortent d Synna styrte kontrollert inn ein fint sltt corner fr Emma like fr pause. Rosendal kun smfarlig p ddball og mindre heldige igangsettingar bakfr hos oss. I etablert spel hadde vi meget bra kontroll og med ein meget fokusert kaptein Ingeborg i storslag i midten bak.

Stor kamp av kaptein Ingeborg
I pausen snakka vi om trra spela ball endo meir og gjerne meir 'p fot' og ikkje bare bakrom.

Godt ha Linnea tilbake etter sjukdom
I andre omgang skal jentene ha masse ros for heile tida prve spele ball. Og masse bra spel fekk dei til og. Eit par uheldige episodar i starten gjer likevel at Rosendal er med i kampen for fullt. Frst ei klarering/vdeskudd som dabbar inn like under tverrliggar. Deretter fr dei etter vrt syn ein srdeles billig straffe. Den blei mesterlig redda av Malene som stod ein god omgang i buret. Rosendal har i tillegg eit skudd som sneiar tverrligger.

Bra forsvarsspel av ei bestemt Aurora i dag
Men det er vi som spelar og spelar og maler p. Spesielt p hgrekanten der 12-ringen Cecilie hadde ein meget god periode fr ho blei trekt inn sentralt for f bytte-kabalen til g i hop. Det blir produsert mykje sjansar og Julie fr midt i omgangen krangla inn ledarmlet til 2-1 d ho skjer skrtt inn fr hgresida.

Ida var frisk p venstrekanten
Julie har dermed scora i ALLE 12 seriekampane spelt i r og enda p 28 ml totalt. Meget bra av lysluggen som ogs er i finaleheatet om ein plass p kretslaget til Hordaland!

Ikkje lenge etter duellerer June Marie svrt godt i feltet etter nok ein corner. Premien var at ballen datt ned hos Synna som drog seg fri og avslutta nede i venstre hjrnet til 3-1.

Ein godt gjennomfrt kamp mot eit bra og meir direkte spelande Rosendal, som etter eige utsagn spelte langt bedre i kveld enn i dei 2 fregande mot Uskedal og Stord 2. Jentene m d kunna kalla seg best i Kvinnherad i haust i 13-rs klassen:-)

God dommar var Isaac Jrgensen, vi nsker imidlertid lista lagt litt hgare p vanlig duellspel.

Semifinale i KM blir sndag 12/11, ikkje avklart heimebane eller bortebane enn. Motstandar blir Sfteland/Nore-Neset eller Sotra 2.

Laget i dag:
Cecilie E. Medhaug, Malene Heimvik, Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen, Linnea E. Rusten.

Triofesten
Les meir [16.11.2017]