Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Strlande kamp

G16: Torvastad-Trio1 0-4. Med fokus p innsats, spilleglede og troen p oss selv skred 15 staute Trio-gutter til verks borte mot Torvastad. Da kampen var slutt var arbeidsoppgavene strlende gjennomfrt, en 4-0-seier innkassert og 3 poeng med i bagasjen hjem.

Dette var tredje bortekamp p rad. Etter tap mot topplagene Kopervik og Djerv 1919 skulle vi mte tabellkollega Torvastad. Et lag vi hadde sltt med 1 ml begge gangene vi hadde mttes tidligere i sesongen (trippel serie). Alle visste at den innsatsen, moralen og spillegleden vi hadde vist i de 2 foregende bortekampene ville vre ndvendig for lage hat-trick.

Og alle leverte! Vi kjrer over Torvastad i alle spillets faser. En imponerende forestilling.

Defensivt er vi trygge og sikre. Vi presser knallhardt og takler s det lukter svidd. Aggresiviteten i spillet er meget bra og dette skaper selvtillit. I lpet av kampen slipper vi gode Torvastadspillere til kun 2-3 mlsjanser. Glimrende!

Offensivt er vi lekne og fantasifulle. Vi varierer godt mellom bruke bakrom og spille vegg/smspill fremover. Vi skaper enormt med sjanser og kun stolpene, en god keeper og litt for lite besluttsomhet gjr at vi ikke scorer 7-8 ml. Strlende!

Alt i alt springer vi mer enn motstanderen, sentrer mer enn motstanderen, takler mer enn motstanderen, har mer innsats enn motstanderen, har mer vilje enn motstanderen, har mer spilleglede enn motstanderen, har mer humr enn motstanderen og er derfor bedre enn motstanderen! Som regel fr vi betalt etter hvordan vi lser oppgavene vre. Og det fikk vi! En fullt fortjent seier!

Disse guttene har trent godt og hardt gjennom hele sesongen. N gjenstr det kun 1 kamp. Det er hjemme mot Sveio, som vi har 2 tap mot, p tirsdag 07.11. kl 18:30. Jeg hper at foreldre/foresatte/onkler/ tanter/besteforeldre/ssken/kjrester etc. stiller opp og heier p guttene og gir de en stor takk for innsatsen denne sesongen.

Guttene er i alle fall klokkeklare p at innsatsen, spillegleden og troen p oss selv skal vre mantraet ogs for Sveiokampen!

- Trener rjan Normann

Kampfakta fr Torvastad kunstgras

G16: Torvastad-Trio1 0-4 (0-1)
0-1 (22 minutt) Lars Olderkjr Larsen
0-2 (41 minutt) Lars Olderkjr Larsen
0-3 (65 minutt) Sander Dolonen Brkken
0-4 (80 minutt) Mads Jrgensen

2 gule til Torvastad

Trio sitt lag:
Torstein Olderkjr - Samson Nyrud Uppheim, Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes - Anders Eide Bjrneble, Mathias Hansen Eide, Brynjar Gjerding - Mads Jrgensen, Lars Olderkjr Larsen, Gaute Thorkildsen, Sander Dolonen Brkken, Espen Aakre Sjo, Mohammad Barakzai, Simen Hellevik Lie.

Triofesten
Les meir [16.11.2017]