Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Trio J13 seriemester 2. div avd 6!

Glade jenter etter at puljeseieren er sikra

Trio sitt 13-rs lag for jenter har vist ein formidabel utvikling gjennom sesongen. Etter ha blitt nr 4 av 6 og tredjebest av laga fr Kvinnherad i vrsesongen, har jentene vore direkte imponerande i haust og har feia all motstand av banen. Med ein kamp igjen spela er vi allerede vinnar av pulja og klar for spel om 'meister tittel' i J13 2. div i Hordaland i kamp med 5 andre puljevinnarar.

Etter 6 spelte kampar leda Trio jentene med 6 poeng og hadde 19 ml bedre mlforskjell enn Rosendal p andre plass. D Njardar/Tysnes trakk seg fr sin heimekamp mot oss denne veka forsvant siste rest av teori og puljeseieren var i boks. 7 strake seirar og markant utvikling og framgang av heile laget ligg bak dette.

Vi har ein utsatt kamp mot Rosendal igjen, og den skal spelast p Kvednabekkjen frstkommande TORSDAG KL. 18.30. Kjekt for jentene om mange hadde stilt opp for heidra dei i siste heimekamp for ret og forhpentligvis sj ein god fotballkamp mellom 2 sterke smjentelag, begge i flott utvikling denne hausten. F med slekt og venner p kamp denne kvelden!

Sndag 12/11 skal Trio jentene spela semifinale om KM-tittel 2. div J13. Sannsynleg motstandar er sterke Sfteland/Nore-Neset som har gtt gjennom utan poengtap i haust og var ett poeng unna opprykk til 1. divisjon i vr. Dei skal frst mta Sotra 2, men ser i utgangspunktet ut som ein favoritt i dette sluttspelet ut fr resultat tidlegare i r. Vi skal mta vinnaren. Skulle vi vinna, blir det finalekamp helga etter. Spennande:-)

Triofesten
Les meir [16.11.2017]