Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Tabelltopp for G16-2

God innsats i siste kamp av Trio 2. Her med lagbilete a la Wales.

G16: Nore Neset-Trio 2  1-3. Gutane gjorde unna rets siste seriekamp laurdag borte mot tabelleiar Nore Neset. Med siger ville vi passere dei p tabellen, og det klarte vi greitt. Ein kamp utan det store spelet, men mange duellar og kjemping, og vi kontrollerte etter at heimelaget fekk ein mann utvist.

Drleg start fr vr side og heimelaget frte kampen frste ti minutta. D fekk dei ogs ei scoring, etter gjennomlp mellom Mathias og Edvin fr venstresida deira. Etter kvart kjempa vi oss meir inn i kampen. Det var mykje kjemping og sliting, og ikkje det heilt store spelet.

Kvarteret fr pause utlikna Daniel etter ein god corner fr Gaute. Sjansefattig ogs etter det, men kort fr pause sto Said plutseleg leine p 10 meter. Fekk ikkje dreis og dermed 1-1 midtvegs.

I pausen snakka vi om enda meir vinnarvilje og trkk i duellane, og raskt omstille fr forsvar til angrep, og motsett. Vi tok tak i omgangen og Said fekk ein stor sjanse d Sander fann han i bakrom, men keeper rydda opp i siste liten. Men d Daniel tok fram danseskorne og dribla bde den eine og den andre rundtomkring i 16-meteren, fr han banka ballen opp i nettaket, d var det ingen sjans. Kjekt for Daniel, som har slite veldig med skader i r og faktisk berre spelte sin andre seriekamp i haustsesongen.

Heimelaget fekk seg eit gulkort for ei alldeles for brutal takling, og medan han sona sine fem minutt, hadde bde Sander og Daniel gode skot, som nesten gav utteljing. Og ikkje lenge etter at spelaren hadde kome innp igjen, pdrog han seg eit nytt gult, og dermed tidleg dusj. Det rett nok etter at ein av vre hadde fyrt han opp med nokre stygge kommentarar, og slikt skal vi halde oss for god for. Det vart beklaga etter kamp, men slikt skal vi unng i framtida.

Banens beste: Daniel.

Uansett, derifra og ut styrte vi kampen. Vegard, Daniel og Alen leverte eit perleangrep, som diverre vart avblst for offside i siste liten. Sidan hadde Tarmo ein susar som vart sltt til corner, og den heada Gaute like over. Kort etter fekk heimelaget ein kjempesjanse med ei heading i stolpen, men marginane var med oss. Vi gjekk i staden meir eller mindre rett opp og kontra inn 1-3. Daniel tuppa ballen frekt forbi siste mann og var kald leine mot keeper. 3 ml og man of the match!

D er det slutt p seriekampane for i r, men vi satsar p halde oss i aktivitet framover.

Kampfakta fr Nore Neset idrettsplass

G16: Nore Neset-Trio2  1-3 (1-1)
1-0 (6 minutt)
1-1 (26 minutt) Daniel Srtveit
1-2 (55 minutt) Daniel Srtveit
1-3 (71 minutt) Daniel Srtveit

Raudt kort: Nore Neset etter 58 min, to gule.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada (Tormod Sund Vrdal fr 41 min), Mathias Gjelseng (Erik Thomas fr 20 min, Mathias fr 60 min), Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Vegar Teigen (Alen Foric fr 41 min), Gaute Thorkildsen, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Said Mohammadi (Vegard Fausk fr 50 min), Sander Dolonen Brkken, Daniel Srtveit (Said fr 72 min).

-Trenar Are Ulseth

Triofesten