Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

rets frste siger!

Bak fr venstre: Madel Grnstl Gausvik, Luwam Kahsay, Madel Bruntveit, Emma Weberg Kaldestad, Emma Heggy. I midten: Siren Kjerpeseth Rusten, Helene Vgen Eikenes, Emilie Askeland. Framme Mia Ingvaldsen Hydahl og Nadine Morstad. Foto: Wendy Morstad.

J14: Stanghelle/Dale/Vaksdal-Trio 2-3. Vrt nystarta smjentelag er i dytten for tida. Nokre nye jenter har kome til, s stallen er blitt strre. P torsdag rysta jentene sterke Odda i store delar av kampen, og p laurdag kom endeleg rets frste siger. P ein av sesongens mange lange borteturar, nrare bestemt p Dale, vann jentene 2-3.

God kamp p torsdag
I vr tapte jentene heile 13-0 mot sterk motstand i Odda. Det var difor venta ei tff dyst p Kvednabekkjen torsdag kveld. Trass i at frsteomgangen var jamnspelt, gjekk Odda i fring. Men etter eit flott angrep kom Nadine gjennom og utlikna. Og fr dommar Tarmo Tars blas for pause, hadde Triojentene ogs lagt p til 2-1 ved Emilie.

Jentene jobba med stor gld og heldt stand lenge utover i andreomgangen ogs. Odda var ein smule rysta. Men dei har fleire srs gode spelarar og til slutt klarte dei utlikne. Og d var kreftene slutt for Trio. Odda sette inn sluttspurten og vann til slutt 2-7. Like fullt, ein veldig kjekk kamp og imponerande innsats av Triojentene.

Difor ekstra kjekt at det endeleg vart ein trepoengar to dagar seinare. Her er referat fr lagleiar Beathe:
Stanghelle/Dale/Vaksdal-Trio 2-3
Trio jenter 14 spelte i gr mot Stanghelle. Etter ein haust med masse motgang hadde vi havna nederst p tabellen og funne ut at no mtte det jo bare g ein veg. Og etter kampen mot Odda p torsdagen der vi leda etter frste omgang mot dei som ligg verst p tabellen og sjlv om vi tapte denne kampen, s var det eit nytt lys som var tent i jentene d vi no p lrdag satte kursen mot Dale for oppgjeret mot Stangehelle, som vi har spelt ein uavgjort og tapte mot i sist kamp.

Med i bilen hadde vi og ftt med tre nye jenter p laget. Madel Bruntveit, Madel Grnstl og Siren Kjerpeseth Rusten hadde nett s vidt svart ja til vera med p laget fr dei blei dratt med p kamp ,og for frste gong spelte vi med eit fullstendig lag slik at vi slapp lne spelara fr jenter-13.

Etter bare 10 min inn i frste omgang klarte Nadine lure keeperen slik at ho kunne bare trille ballen forbi og inn i ml. Luwam er som ein mur i forsvar og sender alle ballane Stanghelle prver f inn mot vrt ml langt tilbake over midstreken. Emma Weberg er ogs til god hjelp i forsvar og klarer til alle sin og ikkje minst
Stanghelle sin keepers overraskelse sende ballen nesten fr midtbanen og i ml.

Emma Heggy jobber godt p venstre side lager mange gode sjanser mot ml og det str 2-0 til Trio til pause.

Jentene skjnar at dei ikkje skal ta seieren p forskudd og gr inn i andre omgang med kamplysten tent. D det brtt blir eit frispark til Stanghelle som endar i ml. No har jentene fr Stanghelle ftt blod p tann og publikum har plutseleg vakna og ikkje lenge etter str stillinga 2-2. Trio jentenebyrja stressa, denne kampen vil dei vinna og dei spelar godt og vinn dei fleste ballane og nr det gjenstr bare 6 min, klarer Mia skyta draumemlet fr midtbanen snn at kampen endar 3-2 til Trio og jentene kan endeleg dra heim med den frste velfortjente seieren i boks!

Triofesten
Les meir [16.11.2017]