Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Endeleg siger mot Trott!

Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

G16: Trio2-Trott2 1-0. Gjennom fire r i ungdomsfotballen har 2001-gutane aldri lukkast i sl Trott! Underteikna har rekna i hop at det har vore 12 oppgjer, og kun tap, utanom ein uavgjort i treningskamp i vinter. Men som regel spelar vi jamnt med dei, og i dag skulle vi vinne! Vilje, guts, duellar, lpsstyrke og aggressivitet framover i banen skulle syte for det. Og sanneleg klarte vi det. Fullt fortent, og avgjort p ei perle i vinkelen fr Samson.

Vi er flusst av folk i troppen og mnstra heile 16 mann. Ein mindre enn planlagt, d keeper Tormod var sjuk og ikkje kunne stille. Han hadde ogs tenkt lrekyre d vi skulle st for henting og bringing av Trottarar fr og til Sundekaien, men det gjekk i vasken :)

Edvin var banens beste.
Det gjorde ikkje kampen. Vi skulle ut bestemme og vi tok tak i det fr start. Veldig solid spel bak og god kontroll defensivt i frste omgang. Framover skapte vi litt for lite, sjlv om vi hadde eit spelemessig overtak. Mohammad fekk vr strste sjanse etter herleg forarbeid av Mathias, men keeper rydda opp. Og rett fr pause hadde Trott ei kontring der dei var heilt gjennom utan score. 0-0 midtvegs etter ein sjansefattig omgang, der vi hadde vore hakket betre.

Samson vart matchvinnar med eit fantastisk langskot.
I andre omgang fekk vi ogs meir til framme i banen. Nokre retteleg flotte angrep bydde vi p. Yaser spelte opp Mohammad, som la eit herleg innlegg til Omid, som kom inn p bakre stolpe. Litt for heit i toppen i avslutninga, hadde han dempa frst, hadde vi vore i fring. Espen og Omid hadde ogs kvar sin sjanse, fr eit nytt klasseangrep endeleg gav scoring. Eit strlande raid av Mathias, der innlegget vart delvis klarert. Men berre ut til 25 meter, der Samson sto klar med slegga og sendte ballen rakt opp i vinkelen. Praktml, nett so p TV!

Vi heldt fram med fre kampen og eit klasseangrep med Mathias og Gaute p hgresida endte med innlegg der Espen smelte ballen i tverrliggjaren og ned. Jonas var framme og scora p returen, men dommaren blas for offside.

Mathias imponerte.
Det var frst i dei tre overtidsminutta at Trott klarte setje eit trykk p oss. Men d kom det kraftig. Eit frispark fr 18 meter redda Aref meisterleg, og rett etter hadde Edvin ei matchvinnarblokkering i feltet. Herleg! ofre seg slik er det som skal til. Og Edvin var vr bestemann i dag, med stlkontroll i lag med Simen sentralt i forsvaret. Offensivt var Mathias rasande god i dag. Nr farten blir brukt framover, er han ikkje god stoppe.

D ligg vi p andreplass p tabellen nr vi har ein kamp att spele. Slr vi topplaget Nore Neset borte neste helg, s inntek vi tabelltoppen, dog neppe for godt.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G16: Trio2-Trott2 1-0 (0-0)
1-0 (68 minutt) Samson Nyrud Uppheim

Tilskodarar: 18
Dommar: Svein Arild Kjrland, Uskedal
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Jonas Teigen, Edvin Vgen Bjrgvik, Simen Hellevik Lie, Yaserullah Tarakhel - Gaute Thorkildsen, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Erik Thomas - Alen Foric, Said Mohammadi.
Innbyttarar: Mathias Gjelseng, Vegard Fausk, Mohammad Barakzai, Omid Karimi, Marcus Nilsen Mathisen.

- Trenar Are Ulseth

Triofesten