Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2

Sjette strake seieren for J13 borte mot Stord 2 torsdag kveld

J13: Stord 2 - Trio 0-5 (0-3).Smjentene var torsdag kveld til Stord for andre bortekamp p 2 dagar. Jentene leverte igjen og vant 5-0 etter god laginnsats, godt forsvarsspel og scoringsshow av lysluggen Julie Soma Ersland.

Dagens Trio jente med 4 ml blei Julie
Kampen pna jevnt og begge lag brenn eit par store sjansar. S, p sin sjanse nummer 2, lukkast Julie og sett ballen kontrollert til sides for mlvakt. Assist June Marie. Det var viktig f frste mlet og det kom heldigvis til oss. Fortsatt jevnt fram til over halvvegs i omgangen. D sett Julie inn 2-0 etter forarbeid Synna og berre 6 minutt etter aukar ho til 3, igjen med bistand fr June Marie. Alle mla kjem som resultat av at ho er raskare enn Stord-forsvaret og gjer gode avslutningar nr ho kjem seg fri. Behagelig 3-0 ledelse til pause.

Flott keeperspel av Malene i frste omgang
Vi er enige i pausen om at det er jevnare enn resultatet utp banen og at vi m jobba like hardt i andre omgang. Vidare nullstilla og ha ml om vinna ogs andre omgang.

Scoring i gr og godt keeperspel i dag av Ariana
Julie treng berre 2 minutt av andre omgang for punktera kampen endelig. Flott pasning fr Astrid fr forsvarssona, vekk med ei Stord jente og pang i ml. 4-0. Vi rullerar mykje p laget allerede fr fr pause og Julie tar sin kvilepause etter 4-0. Vi slit med bryta gjennom uten hurtigheten hennas. Men 8 minutt fr slutt er ho p plass igjen og heilt fri. Ho blir felt i det ho skal setta ballen i ml og Emma trillar ballen enkelt i hjrnet fr straffemerket.

Dagens Trio jente blei utvilsomt Julie med 4 ml og skaffa ein straffe. Men heile laget gjorde ein formidabel innsats og framstr med god struktur. Vi tok i pausen ogs ein prat og justering med hensyn til avstand mellom markeringsspelar og sikring i midten bak. Kjekt sj koss dette slo ut i andre omgang, der dette fungerte heilt perfekt. Ros ogs til Malene og Ariana som sporty delte p keeper jobben, sjlv om dei likar best spele ute. Flott keeperspel og innstilling jenter!

Takk til Roald Hammer som stilte direkte fra jobb i Nordsjen p sjfroppdrag p Trio bussen og glitrende LIVE-oppdatering til dei heime.

D er det kamp-fri neste veke for J13, fr vi avsluttar seriespelet med bortekamp mot Njardar/Tysnes 30/10 og heimekamp mot Rosendal 2/11.

Laget i dag:
Malene Heimvik,Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen.

Triofesten
Les meir [16.11.2017]