Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Super kamp av J13 ga 6-1 seier borte mot Uskedal

Jublande glade jenter etter 6-1 seier i Uskedal onsdag kveld

J13: Uskedal - Trio 1-6 (0-2).J13 klarte tidlegare i haust for frste gong sl det gode laget til Uskedal, den gong knepent 2-1 heime. I kveld var det bortekamp og jentene storspelte og levna jentene i grnt ingen sjanse denne kvelden. Til slutt enda det med 6-1 seier til Trio jenter som var p hugget etter noken veker uten kamp.

3 nye ml av Julie i kveld
Vi gr offensivt ut med hgt press og etter 7 minutt betaler det seg d Julie bryt og kjem leine gjennom. 1-0. Bare 5 minutt seinare doblar Emma ledelsen etter eit godt angrep p hgresida der Malene gjer forarbeidet til mlet. Julie har ein gigantsjanse til avgjera kampen like fr pause, men velger kraft fr presisjon leine med keeper og ballen gr i tverrligger-ned. 2-0 til pause etter ein god omgang av vre jenter, men Uskedal er ikkje ufarlige og vi m vera p. Dette er og tema i pausen.

rsbeste av ei stadig bedre Emma
Vi fr det etterlengta 3-0 mlet etter ein corner knappe 10 minutt ut i andre omgang. Fram til d hadde Uskedal komt meir med og ftt etablert meir spel. Synna er resolutt nr ballen dett ned fre ho og knalla den inn i buret. Litt kommunikasjonsproblem og lite besluttsomhet bak gjer at Uskedal reduserer like etterp. Heldigvis klarar vi auke til 4-1 bortimot direkte og reduseringa fr ikkje den nska effekten for heimelaget. Julie puttar etter assist fr Emma. Deretter er det Synna som serverer vr toppscorar og 5-1 mlet er det siste Julie gjer i dag. Ut og kvile til kamp i morgen:-). Ariana gjer s alt sjlv. Ho vinn frst ein duell etter ei klarering fr Uskedal. Deretter ser ho ikkje anna rd enn skyte. Ballen fr ein rask sprett i det fuktige kunstgraset og skyt fart inn i hjrnet.

Ein flott gjennomfrt kamp av heile laget, som viser igjen at vi har tatt store steg gjennom sesongen. D er det ny kamp allerede i morgen, d turen gr til Stord og Langeland kunstgras for kamp mot Stord 2. S her er det bare nullstilla og gi jernet igjen i morgen kveld.

Laget i dag:
Cecilie E. Medhaug, Malene Heimvik,Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen.

Triofesten
Les meir [16.11.2017]