Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

J12 p tur

J12 har vore p tur til Norheimsund og ystese. Der spelte dei to kampar p fjorten timar.

J12 har i haust ftt nokre nye lag mla krefter mot. Blant anna Norheimsund og ystese. Nr vi d var sett opp med bortekamp mot begge fann vi ut at d kunne vi kombinere dette med ein overnattingstur sidan vi ikkje har vore p anna cup enn Rema 1000 Husnes Cup.

S fredag reiste me til Norheimsund og kamp kl 19. Det vart ein jamn kamp tross av at dei hadde ein svrt god spiss som laga 5 ml p oss. Vi lg under heile kampen bde 3-1 og 5-2, men vi kjempa oss tilbake og reduserte til 5-4 p slutten. 2 omgangen var veldig bra og mykje godt spel. Fredags kvelden overnatta me i klubbhuset til Norheimsund som vi hadde ftt lna gratis!! Det vart servert pizza og litt godsaker etter kamp. Tross tapet var det god stemning. Laurdag vakna vi opp til solskin og flotte forhold. Nr pakkingen og utryddingen var unnagjort var vi klar for avreise til ystese og kamp kl 11. ystese opna best og leia 1-0, men d vakna vi og overtok spelet og gjekk opp i 2-1. I denne perioden leverte vi flott spel og viser at vi er begynt for alvor forst lagspel der bde bevegelser og passninger begynner sitte. Dessverre fr vi eit drittml mot oss fr pause. 2 omgang begynner vi bra og fortsetter egentlig der vi slapp i 1. Men jentene begynner dessverre bli trtte og det var nesten vondt sj korleis enkelte kjempa med fullfre kampen. Men vi hadde kun 9 spelarar med oss og nr vi d spelar 9er fotball er dette nesten umulig gjennomfre 2 kamper p 14 timer. Vi fekk dessverre nokre kjedelige forfall i siste liten. Og dei som vi vanlegvis 'leiger' inn var opptatt. S at vi fekk 2 ml imot oss p slutten var vel egentlig berre forvente. S det vart eit knepent 4-2 tap her og. Vi har spelt 5 kamper i haust og 4 av desse har endt med tap. I alle kampene er vi absolutt p hgden spelemessig, men det har dessverre endt med tap.

Sjlv med 2 litt bitre tap i helga m vi heva hovudet sj kva vi har gjort. Vi har fullfrt 2 kamper p 14 timer utan innbyttere og ja vi fekk nokre smeller underveis , men stod p vidare. Dette er ein svrt viktig egenskap i fotball!! Vi er for alvor begynt spela og kombinera, ja vi er til og med begynt venda spelet!! Sjlv motstandaren var imponert over kor bra me kombinerte og spelte ball i laget. Dette er gode og viktige ting ta med seg. Og det er fortsatt nokre enkle ting me kan gjera annleis som vi vil f veldig efffekt av. S vi trenarar er veldig forngd med innsatsen og utviklinga laget har vist spesielt i helga.

Sportslig helsing

Kjell M Eide